Cvija98
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 26.08.2018.
- Poruka
- 61
- Rezultat reagovanja
- 17
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
NemanjaPC
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-11700k & Cooler Master Hyper 212X
Motherboard:
MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI
RAM:
Kingston Fury Renegade 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Gigabyte GeForce RTX™ 3080 GAMING OC 10G (rev. 2.0)
Display:
Dell Gaming Monitor S2522HG & FUJITSU Display B24-8 TE Pro
HDD:
WD Black 1TB & KINGSTON SSDNow 120GB & Samsung M.2 500GB 980 PRO & Samsung M.2 2TB 980 PRO
Sound:
Kingston HyperX Cloud Alpha S
Case:
Chieftec Libra LF-01B-OP
PSU:
Seasonic B12 BC-850W
Mice & keyboard:
SteelSeries Rival 310 & HyperX Alloy Core RGB
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10
Iskreno moja preporuka ako neko uzima tipa TV ili nešto od tehnike, ako vam je skeptično uzimati kod ovi švercera mađarska i to, pogledajte u Bosni, šta se nudi.
U mom slučaju malo sam gledao sada cijene TV ovde u Srbiji i u Bosni, ovi u Srbiji su naduvali toliko cijene kao da sutra neće svanuti , dok su u Bosni normalnije cijene u prodavnicama.
Pogledajte na sajtu LINK: "OLX.ba" (to je slično kao kupujemprodajem i ima ovlašćeni radnji koje stavljaju na sajt proizvode i prodaju)
Prošle godine sam dvojici drugara dovezao monitore, bili su jeftiniji u Bosni za 60-70EUR, kupljeni u radnji (naravno sa garancijom).
Čist primjer za TV u Bosni i Srbiji:
U Bosni : LINK 779KM = 45.961din (1KM = 59din)
U Srbiji: LINK Tehnomanija, Emmi, Gigatron: 65.500din , dok se najjeftiniji može naći za: 55.000din
Ostaviću vam link te radnje na olx sajtu pa pogledajte: LINK RADNJE
Nadam se da sam vam bar malo pomogao, svi koji imate babe,tetke,stričeve,rodbine... trk na kaficu u Bosnu i po novi hardware
U mom slučaju malo sam gledao sada cijene TV ovde u Srbiji i u Bosni, ovi u Srbiji su naduvali toliko cijene kao da sutra neće svanuti , dok su u Bosni normalnije cijene u prodavnicama.
Pogledajte na sajtu LINK: "OLX.ba" (to je slično kao kupujemprodajem i ima ovlašćeni radnji koje stavljaju na sajt proizvode i prodaju)
Prošle godine sam dvojici drugara dovezao monitore, bili su jeftiniji u Bosni za 60-70EUR, kupljeni u radnji (naravno sa garancijom).
Čist primjer za TV u Bosni i Srbiji:
U Bosni : LINK 779KM = 45.961din (1KM = 59din)
U Srbiji: LINK Tehnomanija, Emmi, Gigatron: 65.500din , dok se najjeftiniji može naći za: 55.000din
Ostaviću vam link te radnje na olx sajtu pa pogledajte: LINK RADNJE
Nadam se da sam vam bar malo pomogao, svi koji imate babe,tetke,stričeve,rodbine... trk na kaficu u Bosnu i po novi hardware