Imao sam misa, tastaturu (tastaturu idalje imam) i znam da je kvalitet... Ali ono ipak to je 500 dinara, ne treba ocekivati mnogo (i plus ovo je najeftinija trenutno u gigatronu)Bezite od marvo,nije dzaba outlet/
Da ne bude pisem gluposti,uzmem ja jedan njihov mis,kad ono katastrofa od kvaliteta,ajd progutam to,kad on riknu za 6 meseci.
koju? Onu od 10e ili onu denuvo od 200e? Nisu ni slicne.Ma kakvi...ne bih se vratio na membransku ni za kakve pare
Kod tih plavih switcheva nije buka ono sto mi smeta, vec sto u samom hodu tastera postoji taj klik, prva asocijacija mi je bila kao da sam taster zaglavljuje u radu. To se ne oseca kada se taster jace pritisne, i pri brzem kucanju.Svi hejtuju plave svičeve, kao da ta buka nije nešto što prija ušima haha. Po meni je to karakteristika koja definiše mehaničke tastature, ali dobro, ukusi su različiti.
Kod tih plavih switcheva nije buka ono sto mi smeta, vec sto u samom hodu tastera postoji taj klik, prva asocijacija mi je bila kao da sam taster zaglavljuje u radu. To se ne oseca kada se taster jace pritisne, i pri brzem kucanju.
Da zakljucim:
Po zvuku mi se vise dopadaju plavi switchevi, po osecaju kucanja daleko bolji crveni.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Uzmi switch koji je tactile (brown recimo) ali nije kliki. Problem je sto recimo na sajtu proizvodjaca nadjes model koji dolazi u par varijanti prekidaca, onda pogledas kod nas dal uopste ima to sto trazis i gledas koji prekidaci su unutra jer verovatno nemaju izbor prekidaca...Jbg, ne zivimo svi u velikim stanovima, tako da je to razlog zbog kog prelazim sa plavih sviceva.
Pre bih uzeo u Monitoru zbog garancije. Mislim da je tu u budjavom WinWinu 3god dok je u Monitoru 5g i skuplji je samo 400din.Cini mi se kao ok ponuda, naravno ako ga stvarno imaju na stanju. Ce da narucim pa kako bude Pogledajte prilog 40536
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Ja kada sam uzimao u WinWinu, 860 EVO, pored slike artikla na sajtu je pisalo "5 GODINA GARANCIJE". Sad da li je stvarno tako ne bih znao.Pre bih uzeo u Monitoru zbog garancije. Mislim da je tu u budjavom WinWinu 3god dok je u Monitoru 5g i skuplji je samo 400din.
250 GB Samsung 870 EVO MZ-77E250B
Online prodaja Laptopova, Računara i komponenti | Monitor - Samo najbolje!www.monitor.rs
Super imam nekoliko starih telefona videcemoTelenor daje 7000 vaucer za bilo koji stari telefon koji donesete na reciklaza. Kad se uzima na rate preko Mobi banke moze ok da se prodje.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Ne mozes sabirati vaucere. Ja sam kontao neki krs da odnesem a ove solidne prodam i uzmem nov skoro za dz.Super imam nekoliko starih telefona videcemo