Problem je sto je winwin rasiren i imaju radnje svuda,npr u Vrscu,su oni jedini koji daju na cekove i odlozeno.Sad da moze se otici za bg i tamo u nekoj drugoj firmi pazariti na cekove,ali niko nece da se upusta u to.Nisam nista uzimao od njih ,ali kazem,kad bih trebao da uzmem neku komponentu na rate verovatno bih uzeo od njih,posto to mi je jedini izbor.Bilo gde, samo sto dalje od ovih. U poslednje vreme sam uzimao u Monitoru.
Dobri primerci se uzimaju sa hwbot-aBiraju ljudi bolje OC primerke, razumite ih
Iha, uvezes 200, proberes par najboljih i uz malo srece da zapadne dobar obskrbis hwbotDobri primerci se uzimaju sa hwbot-a
Isto to se i meni desilo kada sam pre nove godine narucio G3258 iz Emmija. Odmah sam ih zvao da reklamiram i poslali su kurira po procesor.Neko se igrao sa procesorom, pošto je u pitanju otključani G3258.
Mda, na najskrnavijem paketu je 39.900,00, a na tom za 2k je kao telefon bio 43.800,00, a sad je spušten na 15k... znači do sada je telefon bio skuplji kad je pretplata 2000 mesečno, nego kad je 600Mozda je mali off ali ima sony z3 u mts ponudi jako povoljno. 15k doplata uz paket od 2k. Mozda nekog zanima
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Pa da bolje takoMda, na najskrnavijem paketu je 39.900,00, a na tom za 2k je kao telefon bio 43.800,00, a sad je spušten na 15k... znači do sada je telefon bio skuplji kad je pretplata 2000 mesečno, nego kad je 600
I vise nego realne...da sam video na vreme mozda bi se pocastio sa i5 4690k..150e....A, moja greska, ja mislio u online shopu.
OK su mu cene bile, realne