Moze meni i tebi da se ne svidja dizajn TT kucista, ali to se prodaje, ljudi kupuju i to je ono sto im je bitno. Chaser serija ima kucista koja meni bar ne izgledaju kao za decu sto se dizajna tice. Ja kada sam kupovao sebi kuciste pre nekoliko godina, imao si izbor koji se svodio na TT i Chieftec. Ostalo su uglavnom bili kinezi jer drugih marki nije bilo. TT Xaser kuciste je u tom trenutku kostalo oko 150€ (samo kuciste), dok je Chieftec koji sam ja uzeo bio oko 100€ sa ventilatorima. Moze i TT sad da napravi kuciste od 150€ ali koliko njih ce izdvojiti 150€ za kuciste? Sve ima svoje. Da ne bi isli u off, ako si za diskusiju na tu temu, slobodno otvori novu temu na forumu.Na našu veliku žalost, Emmi je zaista najpovoljniji, jer su i veliki uvoznici.

Već mi je crkavalo, i sve je bilo regularno rešeno. Doduše, ja čuvam sve papire i kutije, a i dosta zavisi od toga od koga su nabavili robu.Čekaj da ti crkne nešto, pitaću te.
U ovoj zemlji kad se boriš za svoja prava, onda si indijanac. Što se mene tiše, mogu da mi *****, svi zajedno u Altiju i sličnim rupama.
Ja bas od njih imam neke zvucnike koje mi suste/krce, razbijaju al mi se nikako ne cima sa njima. Cekam da crknu 

Da, vredi, ako ti fan kontroler stvarno treba. Lamptron je jedan od najboljih igraca sto se tice fan kontrolera.
Videces njihove kontrolere u mnogim high end sistemima. Ja mnogo volim moj FC Six, ne bi ga nikad menjao za taj model, ali bi za neke drugi iz Lamptrona.