Sad se sećam da si ti pisao o ovim stolicama.Evo nesto sto je apsolutno bestbuy za taj novac.
Ja sam merkao da kupim novu, kosta 39.000. Merkam vec 3 4 godine ali nikako da se uzme.
Ali za ovaj novac mislim da nema teroije uzeti bilo sta u toj klasi.
Zapravo iskreno prvi na forumu je ove stolice jako davno spomenuo ako me secannje dobro sluzi @EmeraldCube pa kad sam bacio pogled delovale su mi kao neka Light pristupacnija verzija Herman Miller varijanta.Sad se sećam da si ti pisao o ovim stolicama.
Ja sam odavno zapazio WAU 0141 Ergonomska radna stolica 0141 WAU - Linea Comfort al nikako i u među vremenu uzeh Markusa za kojeg garantujem kvalitet al tvrda stolica.
Ne bi baš uzeo polovnu, da je kod mene u gradu pa da je vidim uživo pa možda bi uzeo al ovako ne baš.
Koje su razlike između O143 i O141? Cena je slična.
Ja sam pricao sa likom iz NS koji inace koristi ovu stolicu jako dugo i od njega sam je prvi put video. On mi je hvalio, al eto nikako je nisam kupio i do dan danas.Zapravo iskreno prvi na forumu je ove stolice jako davno spomenuo ako me secannje dobro sluzi @EmeraldCube pa kad sam bacio pogled delovale su mi kao neka Light pristupacnija verzija Herman Miller varijanta.
Ako sam dobro razumeo njihov fazon modela
0141 je WAU 1
0143 je WAU 2
Razlika je u naslonu
0141 WAU 1
Pogledajte prilog 67373
0143 WAU 2
Pogledajte prilog 67374