Da li koristite aplikacije za pracenje trendova poput ove?
Simple Bitcoin Portfolio Tracker
Ovde mozete videti cenu, promenu u poslednja 24h (trenutno izgleda ovako-vidi sliku) i nedeljne trendove. Ovo mi izgleda prilicno pregledno i korisno. Inace sam potpuni pocetnik, moja najbolja drugarica je usla u pricu na prolece 2017 u rekla bih pravom trenutku iz USA a ja krecem tek sad
Nisam siguran da razumem, 2017 bila propast? Pa verovatno za nekog ko je kupovao BTC po 20.000$, ali je bila odlicna za sve koji su kupovali za ~2000-3000 zar ne?Svaki pocetak je tezak ima mnogo nacina da pratis cene, ali u periodu koji je sada, najbolje je da ne ulazis sa vecim ulaganjim, da li ce sutra biti blize 4k ili 8k tesko je reci... ulazak 2017 je uglavnom bio propast jel je od tad cena pala 3 puta tako da definitivno je sada mnogo bolje vreme za pocetak srecna trgovina!
Misliš ulazak u 2018 god?Svaki pocetak je tezak ima mnogo nacina da pratis cene, ali u periodu koji je sada, najbolje je da ne ulazis sa vecim ulaganjim, da li ce sutra biti blize 4k ili 8k tesko je reci... ulazak 2017 je uglavnom bio propast jel je od tad cena pala 3 puta tako da definitivno je sada mnogo bolje vreme za pocetak srecna trgovina!
Pozdrav,Pozdrav ljudi, zanima me kakva su vam iskustva sa menjačnicama, preko kojih radite trade? Iskustva sa provizijama..., mesečnim, dnevnim limitima uplata i isplata.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk