Može samo što će raditi na max 2933MHz zbog tog CPU.Ploca Msi b450 a pro CPU Ryzen 3 3200g
2 i 4 slot pretpostavljam neće?Drugar uzeo pre par nedelja isti taj cpu i B450 Tomahawk Max.
Memorija Kingston HyperX Fury 16GB (8x2) 3600MHz i preko 2933 neće da boot...
Jesmo. Neće...2 i 4 slot pretpostavljam neće?
Al ste probali obe varijante,i 1 i 3?I zamena pozicije rama?
*Plot twist* Fury je oduvijek bio smece i ostace.Masina iz potpisa ram na 3333 mhz sa zategnutim lantencijama.Drugar uzeo pre par nedelja isti taj cpu i B450 Tomahawk Max.
Memorija Kingston HyperX Fury 16GB (8x2) 3600MHz i preko 2933 neće da boot...
Sreca moja imam vremena na pretek.Nema u bosni 3600 mhz za 70 eura nazalost.Mada ni ne znam da li bi bilo stabilno sa A320 plocom i picasovim IMC-om.koje ti je to gubljenje vremena Marduk, mogo si za 5~10e vise uzeti 3600 memoriju sa zategnutim latencijama umesto sto gubis vreme sa +133mhz (ili 333, razlike u sustini ni nema)
Racunar sam narucio u novembru 2020 posto mi je nova masina stradala u udaru groma zajedno sa kucnim instalacijama.Pa jel bi onda rekao da bi ti i Fury 3200 CL 16 zavrsio posao onda? Mislim, ima ljudi kojima ne pada na pamet da overklokuju ram, sta ce njima g.skill kad i fury radi?! (pored toga moze da se overklokuje, bar kod mene na budzet Z370 ploci)
Fury stari je bio smece mada se on vise ne proizvodi.Preporucivali su ga jer je radio sa ryzenom iz prve sto i nije cudo jer ima latencije tipa CL18-21-21.Doslo je do nesporazuma mislio sam da je rijec o 3200Mhz kad ono 3600 mhz.Iskreno nisam pokusao sa ovim aegisom sto imam 3600 sa olabavljenim latencijama iako ima samsung cipove u sebi.Ma sve ok, samo ne vidim iz tvog odgovora ZASTO je Fury "smece" ? Ako radi sto pise na kutiji da radi... ¯\_(ツ)_/¯
Ma da prvenstveno pricam o trendu domacih i stranih foruma tipa.Uzmi ryzen,tomahawk i fury xDUf, ne znam za to. Kad sam zagledao bivao je ili vengance 3200 (cl16) ili (redje) Fury (3200 cl16) pa kad je koji jeftiniji valjda. Vengance bese bas tako oko 70tak evra pre 2 godine Sto je odlicna cena relano (mozda je bio 3000MHz, ne secam se, svejedno to Ryzen spusti na 1T (sa 2T). APU Ryzeni nisu bas bili popularni tad j os uvek. Ne bi ni sad bili da ima grafickih karti za normalne pare