- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.407
- Rezultat reagovanja
- 121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
Ni to nije bilo na bum. Dugo se znalo da ce doci do toga, a pozitivna energija se akumilirala, i onda je to izgledalo kao bumSem ovog foruma
Ispravi me kao greshim. Koliko "se secam" stvoriulo se neshto bilo, ali je dugo vremena trebalo da to neshto dobije oblik. Pa "seti se" nas ljudi kako smo izgledali pre par milenijuma. Hodali smo na dve noge, ali kakoSem svemira
Ne znam kao ti je sajt spor, poshto mu je to jedan od glavnih odlika tj da je brz. Zato smo i ishli na flat dizajn...Anketa je za sajt ne za forum...
Ja sam glasao za NE, vodio mali privatnu bitku sa Duletom na mesindzeru...
Ivica sajta mi se ne dopada, senka je prejaka i bode oci, ivice "modernijih" sajtova su uglavnom samo tanke linije koje deluju preciznije i ukusnije, nema potrebe za 3D efektima a juriti jednostavnost. Samim tim dobijate vise prostora za buduce banere jer ivica sajta nije toliko ocigledna...a da ce bog da ih bude svuda.
Meni sajta je suvise prost, ruznjikav i spor.
Sam koncept mi je suvise prost za ono sto vi svi kao ekipa treba da predstavljate a to je ZNANJE na jednom visem nivou, znaci sajt je trenutno OK i to je to, ocekivao sam vise.
Svidja mi se prvi deo odma ispod menia gde predstavljate video review-ove, nadam se da ce ih biti u svakom opisu.
Mozda borderovati teme na naslovnoj malo bolje (trenutno ih dele samo tackice na dnu).
Imate previse shupljine izmedju desnog dela sajta gde su vam vesti i levog, napraviti tu neki prelaz.
Poraditi na fontovima.
Sam izgled review-ova je dobar !
Da li bi mogao da budesh precizniji sa: Poraditi na fontovima i imate previse shupljine izmedju desnog dela sajta gde su vam vesti i levog, napraviti tu neki prelaz.
Udri print screen i nacrtaj tj obelezi shta ti smeta.
Ovo je tema o sajtu Postuj to u sobi za forum, pa cemo to omoguciti! Odabrali smo isti forum kao XS, a jedan od glavnih razloga je shto je hwbot dobro optimizovan kao i sigurnost. A i vB komuna je jaka, a to ima svoje prednostiJA sam metnuo ne...tema mi nije odgovarajuca, ocekujem uskoro kvalitetniji logo i bilo bi super da se moze staviti bar 100 postova po strani za nas sa vecim monitorima 50 je malo Bez zamerki znam da radite na svemu ovome i zelim sve najbolje.
INace pun pogodak sto ste odabrali isti forum kao i bench, navikao na koriscenje, ruke same idu )))
Inache, poprilichno sam siguran da kakav god dizajn napravio da ce biti nezadovoljnih ljudi...To je jednsotavno tako. Nama je bitnije da josh niko nije imao teshke zamerke na organizovanost sajta!
To je upravo ona moja pricha: Korak po korak i polako! Ima mnogo posla, a vazno je da se u tom poslu ne izgubimo i zaboravio sushtinu nastanka PCAXE-a. Mozda necemo biti prvi uvek, ali cemo se truditi da budemo najbolji.VR-Zone je pravi i najbolji primer kako jedan IT sajt treba da izgleda, a PCAxe liči na VRZ u svojim ranijim danima.
Daće bog da i mi imamo nešto tako, sve je krenulo sa najboljeg mogućeg temelja, sad još samo polako i pametno da se sazida.
Hvala!dja mi se skroz