Ako misliš na proizvođače, odnosno, čiipove: odgovor je opet dao @Dragan.P : moraš da probaš. Ne sećam se da su DC7900 mašine bile izbirljive po pitanju memorije, ali može biti problema ako pokušaš da upariš različite module ili parove modula.Zanima me jos dal moja maticna podrzava sve marke ram memorije?
Ma ne znam ni ja mozda ja grjesim nesto sam razmisljo i odlucio da unaprjedim na 8gb rama i da kupim novu graficku kontam da ce bit bolji racunar nego sada pa da probam igrati neke bolje igrice.Razmisljao sam da kupim novi racunar al nemam dvoljno novca tkd sam skonto da mi ovo dodje malo bolje pa mozda budem nesto mogo igrat.Mozda nisam upravu stvarno ne znam.Nazalost tako je sa starijim masinama, sve moras da probas da bi utvrdio da li ce da radi ili nece. Po nekom nepisanom pravilu sve memorije bi trebale da rade ali to u praksi i na delu nije uvek tako.
Tako da ako kupujes ram onda pokusaj da nadjes ram iz tvog grada ako neko prodaje pa da se dogovoris sa istim oko probavanja jer samo tako mozes da budes siguran da li ce ti radi ili nece.
Samo jos da pitam odkud potreba da kupis jos rama? Posto je dosta starija masina pa u cemu je problem zasto imas potrebu da nadogradis ram?