• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

D-Link predstavio DGS-1510 seriju svičeva

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Kompanija D-Link pruža neuporedivu fleksibilnost, skalabilnost, karakteristike i performanse za kompanije svih veličina predstavljanjem DGS-1510 serije svičeva.

Mala i srednja preduzeća koja su nadograđivale svoja mrežna okruženja sa svičevima kako bi dobile 10G konektivnost, morale su napraviti kvantni skok u smislu ulaganja. To je ujedno značilo često i prebacivanje na složenija rešenja za potpuno upravljanje svičevima. Predstavljeni svičevi sa 10G uplinkovima predstavljaju novu generacija D-Linkovih pametnih svičeva koji rešavaju problem performansi i karakteristika potpunog upravljanja svičevima uz nisku cenu, fleksibilnost i jednostavnost korišćenja.

Dlink DGS-1510 donosi 16, 24 i 48 10/100/1000Mbps portove, uključujući i dva gigabitna SFP, dva 10G SFP+, kao i jedan 24-portni Power over Ethernet (PoE) port. Ovo omogućava kompanijama jednostavan i jeftin način upravljanja mrežama svih veličina.

Opširnije...
 
Vrh