• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Crysis 3

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Prva epizoda
Za maksimalno uzivanje preporucljivo gledati u 1080p :D

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
Kingston HyperX DDR3 2x8GB 1600MHz / OC 1800Mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung SA550 / LG 55UB850V
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
X-fi Xtreme Music / Logitech Z-5500
Case:
Corsair Graphite Series 600T Black
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech G500 / Logitech G110
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Sony Plastation 3 Slim 320GB , Samsung S5, Samusung S3, iPad 3, Nokia 6300
E ovo je igra, a ne one kodacina gluposti!

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Sta vredi grafika ako ce opet da bude hodnik sa tupavim ai.. a bice naravno.

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
OCZ Vertex 2 60GB / Samsung 840 EVO 250GB / Samsung F4 2TB / WD Green WD30EZRX 3TB / WD Green WD30
Sound:
Case:
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Opet je 1000x bolja igra od kodacina!

Sent from Pimp Pad

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Sto je jako tesko :d

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Uhm mislim da je glupo reci da je crysis 2/3 bolji od cod jer on upravo to pokusava da bude kad vrate igru na pc i kad nebude konzolnih verzija onda slobodno reci da je crysis bolji do tad.....

Poslednja izmena:

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
Sta pricas ti ?! :D

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pricam o tome da crysis serijal od dvojke pati od konzolnog cod sindroma koi se tesko leci tacnije neizleciv je :d

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Pa realno, Crysis ide u cod smeru.. i sto se tice sp i sto se tice mp, to vise nije ona stara igra nego neki hibrid.

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Al kako to objasniti coveku koi jede sve sto holivud servira na tanjir :ajoj:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.709
Rezultat reagovanja
2.351
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Pa realno, Crysis ide u cod smeru.. i sto se tice sp i sto se tice mp, to vise nije ona stara igra nego neki hibrid.
CoD ne ide ni u kom smeru, on tapka u mestu od 2007 godine. Pre toga je tapkao u mestu u history channel fazonu, paralelno sa MoH serijalom. Crysis se od 2008 do sada pomerio 3 puta, odnosno, treci put ce biti u 2013. E sad, stvar je ukusa da li se to nekom svidja ili ne, u smislu gde se i kako pomera.

edit: kako ovo dobro izgleda jbt :eek: Nadam se samo da ce odelo biti funkcionalnije jer je veliko smaranje menjati modove non stop, bolje da naprave nesto u fazonu kao presete koji preferiraju odredjeni mod. Nacin na koji oni zele da prikazu vojnika u nanosuit-u je skroz drugaciji od nacina na koji igrac to sve izvodi...Gledajuci trejelere ili in game cutscenes vidimo kako je to sve fluidno, skoci, baci, zadavi, zastiti se, nestani i onda ti uzmes sve to da radis i osecas se kao da ti treba treca ruka da bi to funkcionisalo, a prica iza odela je ta da odelo konta sta ti zelis i vojnik ne pritiska nikakvu dugmad u odelu vec upravlja njime putem misli ili cega vec. I kao sto vec rekoh, onda ti uzmes da igras i kao da igras simulaciju u kojoj si ti zapravo odelo i treba da stitis i radis najbolje za lika u tebi (odelu). Bar je moj utisak uvek bio takav. Kod mene je to rezultovalo time da strength mode nikad nisam koristio osim kad moram da bih napredovao dalje.

Takodje, obratite paznju na ovaj gore video. Prezenter igra na God modu, i mi sad to vidimo i kad igramo igru pokusamo tako kao on i umiremo ko mravi. Isto je bilo u crysis 2 trejelrima, prezenter trci kroz 3 aliena i ustr modu ih baca dok oni pucaju na njega, a u relanosti (bez god mode-a) ne bi uspeo ni da im se priblizi, umro bi odma.

Poslednja izmena:

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Crysis i cod serijal imaju mnogo toga zajednickog pre svega to da po kvalitetu obe igre tapkaju u mestu i da su 2 koraka iza starih igara iz serijala Crysis 2 nije ni do kolena warheadu a black ops 2 prvom modern warfaru sad ako je tebi crysis 2 nepredak po bilo cemu ja zaista neznam sta da kazem......:trust:
A to doba koje ti zoves history chennel je izrodilo najbolje fps igre i tesko da ce se takvo vreme ponoviti call of duty united offensive drzi lekciju svim modernim pucacinama kada je u pitanju intezivna i napeta akcija a uz to pruza osecaj da igrac svo vreme ima kontrolu nad situacijom za razliku od danasnjih igara koje te zakopaju na mestu samo da bi pogledao neku fensi eksploziju jedino sto teksture i animacije zaostaju al to moze da sredi neka moding ekipa samo da oce ili bi cak i sam activision mogao da uradi to kao sto je uradio microsoft sa halo igrom.;)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.709
Rezultat reagovanja
2.351
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Nisam rekao da je napredak vec da nije isti kao crysis 1 i crysis warhead. Napredak je diskutabilna stvar. Crysis 2 je skriptovan do bola, linear "corridor" shooter, crysis 1 i crysis wh su sandbox igre (pogotovo crysys 1) koje veze nemaju sa CoD jer ni jedan CoD nije sandbox. Crysis 2 nije ni slican kao crysis 1, sto se ne moze reci za CoD MW naspram CoD MW 2. Black ops je po mom misljenju djubre neprevazidjeno u svakom aspektu, uninstall je pao nakon 30 minuta
(dobru demonstraciju zasto je djubre vidi ovde:

mozda je ovo okej za malu decu, ali sa druge strane mala deca ne bi trebala da igraju ovakve jos uvek)

Dalje, imamo sad Crysis 3 (imacemo pred kraj februara) koji je opet sandbox (opet kazem: gde je CoD sandox igra? Ako je nema onda ne znam zasto ih poredimo. Ako ih poredimo zato sto se mogu igrati gamepadom na konzoli onda mozemo i sims-e da ubacimo u poredjenje), opet ima aliene, sto nije novo za crysis, ali je nepostojece u CoD koji se bazira na ubijanju arapa.
Ja licno ne vidim ni jednu bitnu slicnost bilo kog crysisa sa bilo kojim CoD. Ne kazem da je nema ali argumenti koje sam do sada ovde procitao mene ne upucuju na to vec samo na to da eto, posto je crysys 2 bio corridor shooter i izasao za konzolu - to ih nekako cini slicnim...

PS. Crysis 2 je napredak za konzole, ne za PC. Pre crysis 2 nije bio ni jedan za konzole. Skriptovanje je odradjeno odlicno. Igra je solidna iako je prica ***** (kao i odelo i upgrejdovi, mislim da su omasili skroz) ali je atmosfera okej. Znam par ljudi kojima je sandox smor i vise im se svideo C2 od C1. Ja nisam jedan od njih i po meni je C2 gori od C1, ali su oba dela dobre, ali poprilicno razlicite akcione FPS igre. Nije to samo zbog dobre grafike. Eto MoH Warfighter koristi C2 engine pa ne izgleda ni blizu kao Crysis 2, a o tome kakva je igra da ni ne govorimo.

A to doba koje ti zoves history chennel je izrodilo najbolje fps igre i tesko da ce se takvo vreme ponoviti call of duty united offensive drzi lekciju svim modernim pucacinama kada je u pitanju intezivna i napeta akcija
to je tvoje misljenje i i iskreno to je stvar ukusa. RTC Wolfenstain je po meni bolja igra od svih history channel mohova i kodova. Moje misljenje je da je prvi Medal of Honor (ako izuzmemo RTCW kao SF zanr) bio najbolji i da je sve ostalo na tu temu bilo izlisno i nepotrebno. Sledece sto valja nakon toga je CoD 4 (cod mw) pa nakon toga battlefield 3. Ovo sve u sredini je (moje misljenje i moj ukus) supermarket proizvod sa police platis 2 dobijes 3. ;)

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Neverujem ocima da sam procitao da su cod i cod united offensive supermarket proizvodi ccc:no::brick::ajoj: pa isti ljudi su pravili moh igru isti oni koi su pobegli od ea jer ih je forsirao da prave takve proizvode doduse isti ti su i ostali kad ih je activision nesto kasnije naterao da rade isto to tako da je ta tema veoma diskutabilna ;)
Usput nemoras ti meni nista da pokazujes zasto je cod djubre jer dobro poznajem sve mane a i sve vrline cod igara.
Jos jedna ispravka a i ujedno da pokazem koliko se nerazumes warfighter koristi dice-ov frostbite 2 engine a ne cryengine 2 :d

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.709
Rezultat reagovanja
2.351
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ni ja ne bi verovao tvojim ocima jer ja to nisam ni napisao, sta ti citas - bog te pita. :rolleyes:

PS. MoH: 1999. CoD: 2004. A u sustini ista igra, pravili je isti ljudi, iskrcavanje na normandiju i u jednoj i durgoj, pa ako to nije supermarket proizvod ja ne znam sta je. :d (sad si dobro procitao ;) )

PPS. Hvala na ispravci za engine u warfighter, pobrkao sam ga sa snper warrior (koji je jos vece djubre) ali sutina onoga sto sam napisao ostaje, a to je: dzaba im je dobar engine ako ne umeju/nece da ga iskoriste kako treba.

I nemoj molim te da mi pokazujes koliko se ja razumem ili ne razumem. Zalazis opet u licne osnove, nicim isprovociran, a pri tom opet nisi dao ni jedan argument za ono sto tvrdis u vezi crysis/CoD. NITI JEDAN. Trosis i svoje i moje vreme bez veze.

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Opet gresis moh koi je izasao 1999 je igra za prvu ps konzolu koju je razvio DreamWorks Interactive(kasnije preimenovan u Danger Close Games da isti oni koi nam sad prodaju konzolno smece su prodavali i pre 10 i kusur godina) a ti si vrv mislio na Medal of Honor Allied Assault za pc koi je izasao 20-og januara 2002 i igru je radio studio po imenu 2015 inc.(veliki deo tog tima je napustio ea i osnovao infinity ward) nemam nista protiv tebe al izgleda da veoma lako nalazim dlaku u jajetu cesto iznosis pogresne cinjenice dok raspravljamo i prvo pogledaj sta ti pises pre nego sto nekog drugog upozoris jer se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.:P
A sto se tice frostbitea 2 po mom misljenju engine je prilicno inferioran a evo argumenta zasto destrukcija gotovo da nema sem onih skriptovanih za razliku od frostbite 1 iz bfbc2 u kom sam sa dovoljno eksploziva mogao da srusim celo naselje i sebi ocistim put a toga u bf3 i warfighteru nema i to me jako iritira sta ispade na kraju poboljsali teksture i ukinuli destrukcije gde je tu napredak? ja ga ne vidim ;)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.709
Rezultat reagovanja
2.351
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
wow, kako te ne mrzi da prevodis sve to iz wikipedije, ja sam samo otvorio da se prisetim kad je sta izaslo, nisam obratio paznju da je 1999 bila verzija za konzolu. :) No to je izgleda bitnije sad nego ono o cemu smo poceli da pricamo, a to je slicnost izmedju CoD i Crysis. Ja i dalje ne vidim niti jednu

prvo pogledaj sta ti pises pre nego sto nekog drugog upozoris jer se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.
"upozorio" sam te (nisam, nije moje pravo ovde da to radi, skrenuo sam ti paznju samo) za:
ujedno da pokazem koliko se nerazumes
napisao sam:
I nemoj molim te da mi pokazujes koliko se ja razumem ili ne razumem. Zalazis opet u licne osnove
...nema veze sa cod i crysis vec sa necim sto si nevezano za to napisao.

a sto se tice
se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.
vidi, ja nisam pricao sa tobom, pisao sam uopsteno. Ti si se nadovezao na Bob Marlijev komentar dajuci u neku ruku konfirmaciju onoga sto je on napisao, a pre toga par postova se bavi nekim poredjenjem cod/crysis (raznih postova). Moj komentar oko slicnosti se odnosio na SVE te postove, a ne na tvoje.

Ne vidim kakve sad frostbyte uopste ima veze sa bilo cime. Ja sam uzeo jednu igru za primer (po meni) krsh igre koja koristi dobar engine na kome je napravljena dobra igra samim tim engine koji igra koristi ne mora da znaci nista. E sad, sve je podlozno onome sto se zove stvar ukusa (a i godina) pa je nekom BF3 odlican, a nekom nije. Meni je svaki crysis bolji od njega, pa cak i crysis 2. A kolko vidimo iz poslednjeg videa koji je okacen na prosloj stranici, crysis 3 nikakve veze nema sa crysis 2, sandbox je, ima bolju grafiku, unapredjen engine, a ostaje da se vidi kakav ce gameplay biti, a deluje obecavajuce i sam Levat Jeril kaze da je skroz drugaciji gameplay od bilo kog do sada (za razliku od cod/moh gde je gameplay uvek isti ili JAKO slican u najbolju ruku), ako mu je verovati na rec.
Na kraju krajeva, meni licno je bitno da je igra zabavna pre svega, a ostalo je manje vazno. :)

W.A.S.P.

Banned
Učlanjen(a)
13.11.2012.
Poruka
584
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ako je samo bitno da je igra zabavna onda je cod medju najboljima :d
Turcinu vise nista neverujem jer je pokazao kakav je covek kad nam je svima pljunuo u lice sa crysis 2 i pricom da je crysis 1 za njih bio neuspeh jer je piraterija unistila igru i da zato prelaze na konzole a igra je prodata u vise od 6 miliona primeraka i jos se dobro prodaje preko steama pa koga oni ***u :d

Bob Marli

PCAXE Member
Učlanjen(a)
31.10.2010.
Poruka
604
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P7P55D-E Evo
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Chieftec CTF750W
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 40/2.5 mbit
OS & Browser:
Windows 7
Other:
BF3 je najveci fail od igre ikada! Bem ti igru bez destructiona kao u Bas Company 2!

Sent from Pimp phone

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
VGA & cooler:
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Other:
Sony Xperia™ XZ2

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.709
Rezultat reagovanja
2.351
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
pricajte sta ocete ali ovo je graficka dominacija.

zookarma

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.11.2009.
Poruka
1.210
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 + Megahalem
Motherboard: