CoD ne ide ni u kom smeru, on tapka u mestu od 2007 godine. Pre toga je tapkao u mestu u history channel fazonu, paralelno sa MoH serijalom. Crysis se od 2008 do sada pomerio 3 puta, odnosno, treci put ce biti u 2013. E sad, stvar je ukusa da li se to nekom svidja ili ne, u smislu gde se i kako pomera.Pa realno, Crysis ide u cod smeru.. i sto se tice sp i sto se tice mp, to vise nije ona stara igra nego neki hibrid.
Nadam se samo da ce odelo biti funkcionalnije jer je veliko smaranje menjati modove non stop, bolje da naprave nesto u fazonu kao presete koji preferiraju odredjeni mod. Nacin na koji oni zele da prikazu vojnika u nanosuit-u je skroz drugaciji od nacina na koji igrac to sve izvodi...Gledajuci trejelere ili in game cutscenes vidimo kako je to sve fluidno, skoci, baci, zadavi, zastiti se, nestani i onda ti uzmes sve to da radis i osecas se kao da ti treba treca ruka da bi to funkcionisalo, a prica iza odela je ta da odelo konta sta ti zelis i vojnik ne pritiska nikakvu dugmad u odelu vec upravlja njime putem misli ili cega vec. I kao sto vec rekoh, onda ti uzmes da igras i kao da igras simulaciju u kojoj si ti zapravo odelo i treba da stitis i radis najbolje za lika u tebi (odelu). Bar je moj utisak uvek bio takav. Kod mene je to rezultovalo time da strength mode nikad nisam koristio osim kad moram da bih napredovao dalje.
to je tvoje misljenje i i iskreno to je stvar ukusa. RTC Wolfenstain je po meni bolja igra od svih history channel mohova i kodova. Moje misljenje je da je prvi Medal of Honor (ako izuzmemo RTCW kao SF zanr) bio najbolji i da je sve ostalo na tu temu bilo izlisno i nepotrebno. Sledece sto valja nakon toga je CoD 4 (cod mw) pa nakon toga battlefield 3. Ovo sve u sredini je (moje misljenje i moj ukus) supermarket proizvod sa police platis 2 dobijes 3.A to doba koje ti zoves history chennel je izrodilo najbolje fps igre i tesko da ce se takvo vreme ponoviti call of duty united offensive drzi lekciju svim modernim pucacinama kada je u pitanju intezivna i napeta akcija

(sad si dobro procitao
)

No to je izgleda bitnije sad nego ono o cemu smo poceli da pricamo, a to je slicnost izmedju CoD i Crysis. Ja i dalje ne vidim niti jednu"upozorio" sam te (nisam, nije moje pravo ovde da to radi, skrenuo sam ti paznju samo) za:prvo pogledaj sta ti pises pre nego sto nekog drugog upozoris jer se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.
napisao sam:ujedno da pokazem koliko se nerazumes
...nema veze sa cod i crysis vec sa necim sto si nevezano za to napisao.I nemoj molim te da mi pokazujes koliko se ja razumem ili ne razumem. Zalazis opet u licne osnove
vidi, ja nisam pricao sa tobom, pisao sam uopsteno. Ti si se nadovezao na Bob Marlijev komentar dajuci u neku ruku konfirmaciju onoga sto je on napisao, a pre toga par postova se bavi nekim poredjenjem cod/crysis (raznih postova). Moj komentar oko slicnosti se odnosio na SVE te postove, a ne na tvoje.se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.

"