CoD ne ide ni u kom smeru, on tapka u mestu od 2007 godine. Pre toga je tapkao u mestu u history channel fazonu, paralelno sa MoH serijalom. Crysis se od 2008 do sada pomerio 3 puta, odnosno, treci put ce biti u 2013. E sad, stvar je ukusa da li se to nekom svidja ili ne, u smislu gde se i kako pomera.Pa realno, Crysis ide u cod smeru.. i sto se tice sp i sto se tice mp, to vise nije ona stara igra nego neki hibrid.
to je tvoje misljenje i i iskreno to je stvar ukusa. RTC Wolfenstain je po meni bolja igra od svih history channel mohova i kodova. Moje misljenje je da je prvi Medal of Honor (ako izuzmemo RTCW kao SF zanr) bio najbolji i da je sve ostalo na tu temu bilo izlisno i nepotrebno. Sledece sto valja nakon toga je CoD 4 (cod mw) pa nakon toga battlefield 3. Ovo sve u sredini je (moje misljenje i moj ukus) supermarket proizvod sa police platis 2 dobijes 3.A to doba koje ti zoves history chennel je izrodilo najbolje fps igre i tesko da ce se takvo vreme ponoviti call of duty united offensive drzi lekciju svim modernim pucacinama kada je u pitanju intezivna i napeta akcija
"upozorio" sam te (nisam, nije moje pravo ovde da to radi, skrenuo sam ti paznju samo) za:prvo pogledaj sta ti pises pre nego sto nekog drugog upozoris jer se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.
napisao sam:ujedno da pokazem koliko se nerazumes
...nema veze sa cod i crysis vec sa necim sto si nevezano za to napisao.I nemoj molim te da mi pokazujes koliko se ja razumem ili ne razumem. Zalazis opet u licne osnove
vidi, ja nisam pricao sa tobom, pisao sam uopsteno. Ti si se nadovezao na Bob Marlijev komentar dajuci u neku ruku konfirmaciju onoga sto je on napisao, a pre toga par postova se bavi nekim poredjenjem cod/crysis (raznih postova). Moj komentar oko slicnosti se odnosio na SVE te postove, a ne na tvoje.se ja nesecam da sam igde pomenuo da cod i crysis imaju bilo kakve slicnosti sem te da kvalitet igara u oba serijala opada i to je sve.
e odavno se nisam ovako nasmejao