voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.951
- Rezultat reagovanja
- 149
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
Imam problem sa jednom masinom... Desava se da skinem arhive koje prilikom otpakivanja daju CRC gresku - broken archive....
Iste arhive skinem na drugi komp i sve je ok....
MB: Asus P5GC-MX/1333
Mem: 2048+512MB DDR2
VGA: onboard
SSD: A-Data 64GB
HDD: Maxtor SATA 80GB
USB HDD: Silicon Power 500GB
PSU: china
C disk mi je SSD, D disk je HDD, E disk je USB HDD.
Download folder nisam prebacivao na C disk, standardno je bio na D-u a probao sam prebaciti i na E disk. Svejedno da li je na D i E disku, dobijam CRC greske.
Nisam testirao HDD, u HD Tune-u S.M.A.R.T. daje jedino gresku na Ultra DMA CRC Error count koja je cesta zbog losih SATA kablica. Kablici su zamenjeni ali opet dobijam korumpirane arhive...
Windows 7 Professional je instaliran sa svim update-ovima koji su instalirani. Virusa nema....
Sta ocenjujete, u kom cucu grmi zec?
Iste arhive skinem na drugi komp i sve je ok....
MB: Asus P5GC-MX/1333
Mem: 2048+512MB DDR2
VGA: onboard
SSD: A-Data 64GB
HDD: Maxtor SATA 80GB
USB HDD: Silicon Power 500GB
PSU: china
C disk mi je SSD, D disk je HDD, E disk je USB HDD.
Download folder nisam prebacivao na C disk, standardno je bio na D-u a probao sam prebaciti i na E disk. Svejedno da li je na D i E disku, dobijam CRC greske.
Nisam testirao HDD, u HD Tune-u S.M.A.R.T. daje jedino gresku na Ultra DMA CRC Error count koja je cesta zbog losih SATA kablica. Kablici su zamenjeni ali opet dobijam korumpirane arhive...
Windows 7 Professional je instaliran sa svim update-ovima koji su instalirani. Virusa nema....
Sta ocenjujete, u kom cucu grmi zec?