• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Cooler Master Nepton 140XL [VIDEO Recenzija]

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Došao je i taj dan kada ćemo se oprobati sa video recenzijama za kulere. Prvi kuler će biti mlađi, tačnije manji brat od zverine Nepton 280L kulera. Kažemo "zverine" jer je on i dalje komercijalni kuler sa najboljim performansama koji je prošao kroz naše ruke. Razlike kod 140XL i 280L modela su samo u veličini radijatora, jer oba kulera dolaze sa dva jaka 140mm JetFlo ventilatora.

Divna stvar u vezi Nepton 140XL kulera je da i on, kao i 280L, više vuče ka performansama pravog vodenog sistema i nije samo još jedan All In One u masi sličnih rashladnih rešenja. Usput ne morate brinuti o odabiru CPU bloka, fitinga, cevi, tečnosti, antikoroziva, itd… Dakle, dobijate dobre performanse bez mnogo cimanja.

Nažalost, još nismo imali prilike da testiramo popularnije 120- i 240-milimetarske formate Neptona, ali nam je zato drago što barem za Nepton 140XL možemo pružiti adekvatnu recezniju na ovim prostorima.


Opširnije...
 
Vrh