• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

CM Storm Devastator [Video recenzija]

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Hoce! :troll:

Btw za 4000 din kolika je cena kompleta, tesko da ima jeftinije i bolje kombinacije. Ako uzmemo u obzir da sam ja recimo platio na akciji tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem skoro kao CM komplet, svaka dalja diskusija je suvisna. Nadjite Vi meni bolje za ovu ili nizu cenu. ;)

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Bas tako, ko sto gore rekoh, nema bolje za te pare. I nije cena 4k, vec 3500. :troll:

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Stigao mi, ovo upravo pisem sa Devastatora. Na mis nemam zamerke! Voleo bi da vidim da napreve isti ovakav mis od aluminijuma i sa jacim senzorom, kako bi to brutalno bilo!:balavim: Tastatura samo 2 mane za sad, mali Enter, ja sam navikao na veci i vise volim veci, mana 2 je da su tasteri previse tvrdi, al dobro, mislim da ce se to srediti za par dana nakon malo koriscenja, vec osecam da su meksi i vise mi prija.
Na svu srecu stigla mi je nova revizija sa jacim osvetljenjem. U Emmiju uzeto. Meni kvalitet plastike i na misu i na tastaturi odgovara, ne znam sta bi neki voleli al ovo je sasvim oke. Jos jednom ZA OVE PARE NEMA BOLJE!!! Msm da cu da uzmem jos jedan komplet.:cool:

Fallen

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
30.08.2011.
Poruka
2.884
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Znaci nema potrebe da dodajem jos 100e za neki komplet?! :d
Drago mi je da si zadovoljan. :)

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Ja se kanim da menjam diode na mojoj ali nikako :D

bora bora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.09.2012.
Poruka
913
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba L500-12P
CPU & cooler:
Intel i5 2400 + Hyper212Evo
Motherboard:
Gigabyte H67
RAM:
Kingston Fury 2x4gb 1866mhz
VGA & cooler:
ATI Radeon R9 270
Display:
Dell P2414H
HDD:
WD 500gb + Samsung 1tb
Sound:
Sony XB400
Case:
Built, not Bought!
PSU:
LC Power
Optical drives:
LiteOn
Mice & keyboard:
Razer DA Chroma i Logitech G400+G105
Internet:
Telekom ADSL
OS & Browser:
Win7
ali obrati paznju da ti trebaju 5v diode jer se napajaju preko USB, a ne 12v jer onda nece raditi...

bulajic.blagoje

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.01.2013.
Poruka
14
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Jos neki info za misa

Pozdrav svima,
Jel moze neko od vlasnika ovog kompleta da mi kaze postoji li mogucnost da se misu dodele druge funkcije za dodatne tastere i ako moze kako? Potreban njegov software za to ili se moze isprogramirati u memoriju misa ako je ima naravno. Hvala!:)

ZOMBI

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
14.12.2013.
Poruka
2.110
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
To sta ce da rade 2 dodatna tastera mozes da odredis samo u meniju igre, ovako u windowsu, programima, i browserima mozes samo da ih koristis za napred-nazad. Mis nema nikakav softver niti ima memoriju za makroe. Msm da bi to sam skapirao da si procitao test pazljivije. Enivej, nije nam problem da odgovorimo ali ono... Nije lose procitati nesto ponekad. ;):wave:

bulajic.blagoje

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.01.2013.
Poruka
14
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
To sta ce da rade 2 dodatna tastera mozes da odredis samo u meniju igre, ovako u windowsu, programima, i browserima mozes samo da ih koristis za napred-nazad. Mis nema nikakav softver niti ima memoriju za makroe. Msm da bi to sam skapirao da si procitao test pazljivije. Enivej, nije nam problem da odgovorimo ali ono... Nije lose procitati nesto ponekad. ;):wave:
Hvala na brzom odgovoru. U nekoj frci sam da nadjem misova valjanog (kvalitet/ergonomija). Preleteo sam ja taj tekst i odgledo i video ali nisam detaljno :(
Znam da je van teme ali bi voleo da mi neko da neki svrsishodan savet u kom pravcu da trazim pacova. Interesuje me da bude kvalitetan (radim u Africi tamo nema nista da se kupi pa mi garancija ne igra posto putujem nazad uskoro), pored kvaliteta interesuje me ergonomija odnosno da je mis malko veci i da ima neku da kazem normalnu tezinu (mrzim one sto su jako lagani). Sto se tice dodatnih tastera koristim ih ali ne kao gameri vec za kombinacije tastera koje koristim za razne programe koje koristim na poslu. U tom svetlu otpada ideja da mis nema svoju memoriju ili bar da ima svoj software koji ga reprogramira bez da snima podesavanja u njega. Da cena uvek igra i nebi isao preko 4000din dok vizualno bitno je da ima sto manje zmija drakula i ostalih nemani jer nisam dete vise :D

Hvala svima! :d

Medolinos

Moderator
Učlanjen(a)
06.11.2010.
Poruka
5.394
Rezultat reagovanja
12
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
no name
CPU & cooler:
AMD FX 8350 / Noctua NH-U14s / NF-A15 Puss-Pull
Motherboard:
Gigabayte 990FXA-UD5 rev. 3.0
RAM:
Kingston 16gb ddr3 1866mhz HyperX Fury
VGA & cooler:
R9280X-DC2 TOP
Display:
Samsung UE32EH5000
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250gb, HDD Segate Baracuda 2 TB, HDD Samsung F3 1TB
Sound:
integrisan zvuk i Creative Inspire T3030 speakers
Case:
COOLER MASTER HAF XB EVO RC-902XB-KKN2
PSU:
EVGA Supernova G2 750w
Optical drives:
Lite-on
Mice & keyboard:
A4tech X-7 G800, misonja neki zalosni genius
Internet:
ADSL Telekom paket do 20 mbita
OS & Browser:
Win 10
Hvala na brzom odgovoru. U nekoj frci sam da nadjem misova valjanog (kvalitet/ergonomija). Preleteo sam ja taj tekst i odgledo i video ali nisam detaljno :(
Znam da je van teme ali bi voleo da mi neko da neki svrsishodan savet u kom pravcu da trazim pacova. Interesuje me da bude kvalitetan (radim u Africi tamo nema nista da se kupi pa mi garancija ne igra posto putujem nazad uskoro), pored kvaliteta interesuje me ergonomija odnosno da je mis malko veci i da ima neku da kazem normalnu tezinu (mrzim one sto su jako lagani). Sto se tice dodatnih tastera koristim ih ali ne kao gameri vec za kombinacije tastera koje koristim za razne programe koje koristim na poslu. U tom svetlu otpada ideja da mis nema svoju memoriju ili bar da ima svoj software koji ga reprogramira bez da snima podesavanja u njega. Da cena uvek igra i nebi isao preko 4000din dok vizualno bitno je da ima sto manje zmija drakula i ostalih nemani jer nisam dete vise :D

Hvala svima! :d
Ako vec ne citas recenzije lepo, onda bar okaci temu lepo. Mislim da je forum pregledan, i u podforumu Sta da kupim mozes da otvoris temu sa istim tekstom, ovako samo odlazimo bespotrebno u off koji inace nosi i bodove po pravilniku. Otvaranje teme se ne naplacuje, cak je pozeljno. Hvala:wave:

voodoons

Moderator
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
7.950
Rezultat reagovanja
147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
CM nije izbacio nikakav upravljacki softver sa nekim naprednim funkcijama....

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,
Jel moze neko od vlasnika ovog kompleta da mi kaze postoji li mogucnost da se misu dodele druge funkcije za dodatne tastere i ako moze kako? Potreban njegov software za to ili se moze isprogramirati u memoriju misa ako je ima naravno. Hvala!:)
Imaš besplatan program XMouseButtonControl kojim možeš dodeliti funkcije za miša.

Poslednja izmena:

bulajic.blagoje

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
10.01.2013.
Poruka
14
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Inace Kupio sam ovaj set mis+ tastatura u Gigatronu za 2900din je u BIG-u u Novom Sadu na nekoj akciji. Hvala dobrim ljudima pa su mi dali da vratim proizvod i zamenim za nesto drugo. O kvalitetu nisam pozvan da govorim jer je nisam koristio ali izgled tastature je blago receno ocajan. Osvetljenje oko tastera je prejako i izrazenije nego ono na samim tasterima. Povrh svega izabran je uzasan font za tastere, jako bold kako bi svetlosti bilo dovoljno valjda. Moj primerak je bila YU tastatura i stvarno o tastaturi imam samo lose komentare kad je rec o dizajnu i osvetljenju. Ponovicu mozda je tastatura super kvalitetna ali meni je pregadna.
Mis kao mis mi deluje sasvim ok mada bi isto voleo da postoji software kontrola za gasenje svetala jer ceo set deluje kao teski vasar!

Zakljucak je da je set pripremljen za decu i za one koji se loze na nafurani izgled. Da postoji kontrola jacine osvetljenja ili da su korisceni beli LED (dugo nije mogla da se postigne plava led boja pa su posle tog proboja postali opsednuti svi sa plavim ledom ali NE) bilo bi kud i kamo bolje. Tastatura bez pozadinskog osvetljenja je jedino dobra za vezbanje slepog kucanja jer su karakteri jedva vidljivi na sobnom osvetljenju. Veoma nepriatno iznenadjenje od CM-a povodom dizajna. Nadam se da ce se pojaviti u skorije vreme brend koji ce nuditi za fer cenu gaming performanse perifernih uredjaja sa dizajnom prilagodjenim za ozbiljnije potrosace koji ne zele da im mis sija ko bozicna jelka ili da su na njemu printane drakule i cuda a sa druge strane zeli da ima kvalitetan ergonomski mis sa dodatnim tasterima koje ce programirati kako njemu odgovaraju. :sekira:

Vrh