Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pa zna se ko je savrsen za ulogu. hahahaha Od jednom bi opet da gledam House of Cards. Carevi, sve su uklopili kako treba. Ghost prosle godine je bio najgori CoD ikad!!! Smece jedno, iz mnogo razloga, narocito na pc. A ovo? E ovo ce vec biti prava stvar. Jos samo da vidimo da li ce doneti malo otvoreni mp.
Nek su pokazali svima da uvek mogu da iznenade kad se ljudi najmanje nadaju. Koji haos, znaci, kupovace se nove graficke zbog CoD igre, pa to nije bio slucaj jos od prvog Modern Warfare-a.
Jap, a nadam se da ce ovaj put smisliti bolju pricu, napraviti kampanju malo tezom i da srede malo MP na nivo COD 4 ili COD WaW-a....mada ovo mozda budu samo puste zelje.
Ovih COD-ova k'o francuskih kraljeva - em ih ima ko zna koliko em svaki put jedno te isto iako obećavaju promjenu. Očigledno do promjene neće doći bez "giljotine"!
Sad tek vidim koliko mi nedostaje COD 1 i 2. I simulacije.
Ovo sad sve nešto predvidjaju 3 ww. I tako da po prvi put cu biti na strani Battlefield Hardline :/
Naravno to je samo moj ukus, a advanced warfare će se sigurno svideti većini.
sinoc je presao, bolja nego Ghosts, zahtevnost nista spec, sve na ultra masina iz potpisa
jedino mi je bilo cudno sto pri loadingu samo prve misije CPU skace na 100% jedno 30ak sekunde... posle toga je na 30-45% maximalno non stop. graficka kao da nije ni opterecena... niti da zucne bilo gde tokom igranja
gameplay kao gameplay skroz ok, uzeleo sam se brainless pucacina
Konstantno mi se kresuje kad startujem igru u ucitavanju negde na sred,
low memory kaze (ovaj komp ima 8 gb rama)
ili mi kaze hdd space is low
21 gb na C, 120 gb na D (a na D je instalirana igra)