Nije kod mene problem nego kod drugara, kupio je pre oko mesec dana napajanje, plocu, procesor i ram, radilo je dobro oko 3 nedelje sve i onda su krenuli blue screenovi do te mere da racunar uopste ne moze da se upali, radi restarte sam, cak kao da se ugasi i sam krene ponovo da se pali, skroz cudno izgleda to. Uglavnom, stavili smo drugi ram i racunar radi danima dobro, vratimo njegov ram racunar radi dobro 20 min, pola sata, par sati i na kraju radi blue screen, znaci nema pravila koliko ce raditi. A da misterija bude jos veca, njegov ram je u mom racunaru radio dobro danima :| Aj sad, ko koga tu i zasto? Kao da se ta ploca ne mirise sa tim ramom, ali kako je radilo bukvalno 3 nedelje dobro i odjednom problemi? Poteracemo ram u servis, pod garancijom je naravno ali eto probali bi prvo nesto ako imate ideju...
P.S. Ram je Kingston Savage 2x4GB 1600Mhz a ploca neka Gigabytova, sutra cu napisati tacan naziv ako je vazno mada ne vidim zasto bi se te dve komponente mrzele.
P.S. Ram je Kingston Savage 2x4GB 1600Mhz a ploca neka Gigabytova, sutra cu napisati tacan naziv ako je vazno mada ne vidim zasto bi se te dve komponente mrzele.
Poslednja izmena od urednika: