• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic razmišljanja

fotoronin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
18.11.2018.
Poruka
1.127
Rezultat reagovanja
352
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
TODA PC :)
CPU & cooler:
Ryzen 2600X/Cooler Master 212 Evo Led Turbo
Motherboard:
Gigabyte Aorus Ultra Gaming X 470
RAM:
Corsair vengeance RGB 3200 2x8 Gb
VGA & cooler:
Evga GTX 1060 SC 3 gb
Display:
Iiyama Prolite XUB2796QSU
HDD:
Samsung 970 EVO 1Tb NVME +Samsung SSD 860 Evo 250Gb, WDC Black 1Tb, Toshiba 3 Tb
Sound:
Integrated(realtec)
Case:
Antec NX 410 White
PSU:
Raidmax RX-635 AP
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4Teche V7M Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10-nazalost :( , Opera, Edge
Other:
svasta nesto/svestrana osoba
Ako se radi o "klupa" forumu-ja sam pre nekih vise godina bio napravio nalog tamo...I nesto je ispalo sa login-om da ne valja uglavnom niti sam uspevao da se logujem uglavnom nesto je bilo kao da vec imam nalog bla bla...I na kraju sam i odustao od njih...
P.C. Ovde ima svega i svacega bude i fajjtanja i ovde, bilo je i sa @DraganP da me je vredjao na PP i svasta..ALi opet je atmosfera,sve u svemu OK...A Krstarica-iako mi je srecom nebitan forum tek katastrofa..>Tamo imam dva naloga, jedan mi nisu dali da ugasim kao jer sam im vredan clan bla bla...A drugi sam napravio i na tome nisam aktivan ni blizu kao sto sam bio na starom...ALi evo nisam usao na Krstu vec ne pamtim koliko..I ni ne fali mi bog te pitaj koliko...

Novatech

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
10.04.2015.
Poruka
2.796
Rezultat reagovanja
2.240
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 1600 (AF) - LC CC 95
Motherboard:
ASRock B450M PRO4
RAM:
Patriot Viper Steel 2x8gb 3000mhz
VGA & cooler:
Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 4GB
Display:
Samsung S24F350
HDD:
Samsung 860 EVO 1TB + Samsung 750 EVO 250gb
Sound:
Lusya Fever DAC + Altec Lansing 4121 + Microlab FC 330
Case:
MS Cyclops V / 2x Arctic P14 - 2x Arctic F12
PSU:
Corsair RM550x
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core (HX Red) - Logitech K230 - Redragon Mirage - Asus TUF M3
Internet:
Supernova 150/10
OS & Browser:
Windows 11 Pro
Other:
Acer Aspire V3 571g
Datum 16.02.2026
Da sam samo znao da ne ulazim tu, preciznije u Tehnomedija radnju :ludnica: U radnji je bio ukljucen neki racunar, Ryzen 7800 X3D, RX 9000 serija za koju nisam ni znao da je izasla. Kuciste prelepo, staklo, cpu vodeno hladjenje. Ja sam inace tog datuma po prvi put uzivo video monitor sa visim osvezavanjem, u pitanju je bio neki Samsung Odyssey od 200.000 din. Na kompu je bila pokrenuta neka demo igra. Osetio sam se kao klinac od 15 god, blenuo sam u onaj monitor dobrih 5 min. Dobio sam zelje za igranjem kao nekad, hteo sam da sednem za komp i niko me ne bi podigao odande :rotf:

Vrh