• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic razmišljanja

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
212
Rezultat reagovanja
178
Moja konfiguracija
Btw. Pošto je isteklo vreme za edit..
Jedna od anegdota sa komšijskog foruma...
U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima postove I dodali zabranu komentara u temi za slike, uglavnom od strane jednog novog moda koji je bio vrlo vispren da se dokaže pred kolegama... Obično je bez ikakvog kriterijuma brisao slike, članovi više nisu znali šta može a šta ne, a potom bi "likovao" i iritirao kačenjem slika mačaka... Par člana, sa kojim sam dobar (i bili u nekoj pm grupi) je više dojadilo da im briše slike koje bi trebalo da prodju i krenu da mu kače slike majmuna... Više puta dnevno iako je novajlija to prvo brisao a potom udarao zabrane na koje su se ovi odmah žalili jer ako mogu mačke mogu i druge životinje... Mislim da su ga za tih mesec dana sh*postovanjem upoznali intimno sa svim vrstama primata iz životinjskog carstva u svim mogućim pozama... Znači oplakali smo... :first:

Poslednja izmena:

Pinocio

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
1.195
Rezultat reagovanja
2.969
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600X-SCFM 2000 Fuma 2
Motherboard:
Gigabyte X570 Aorus Master/rev 1.2
RAM:
G.Skill Trident Z Neo 32 (2x16) 3600 (16-19-19-39)
VGA & cooler:
RX 6800 XT Sapphire Nitro+ SE
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Samsung 980 Pro (500GB)-Samsung 970EVO (1TB)
Case:
Corsair 5000D Airflow/ Noctua NF-F12 PWM Cromax Black Swap (x6)
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
MX Master 3 - MX Keys PLUS
@Pinocio
Znači samo velik nos...
Trebao si modovima na komšijskom da puštaš slike alatke na pm, možda te ne bi mučili...
Mogao si alexu da šalješ i tvoje i tuđe alatke, jer on je baš voleo da moderiše sekciju sa slikama. Videlo se d aje baš isfrustriran, sigurno bi ga velike alatke umirile... :)
Vidi, i po cenu da me banuju tamo, nikada ni jednu losu rec ne bih uputio nikom od njih. Jednostavno to nije moj stil. Voleo bih samo da imam(o) sansu kao evo ovde sto radimo da opusteno pricamo o problemima i pokusamo da ih svedemo na minimum. Iako znam da to opet ne bi uticalo na njihove odluke, al ajd.. nismo svi isti. Svi imamo stvari koje nas rade, a kada bi to bile kutije svi bismo bili @vladarko... mozda je ovako i bolje :D

Vrh