• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic razmišljanja

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
203
Moja konfiguracija
Btw. Pošto je isteklo vreme za edit..
Jedna od anegdota sa komšijskog foruma...
U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima postove I dodali zabranu komentara u temi za slike, uglavnom od strane jednog novog moda koji je bio vrlo vispren da se dokaže pred kolegama... Obično je bez ikakvog kriterijuma brisao slike, članovi više nisu znali šta može a šta ne, a potom bi "likovao" i iritirao kačenjem slika mačaka... Par člana, sa kojim sam dobar (i bili u nekoj pm grupi) je više dojadilo da im briše slike koje bi trebalo da prodju i krenu da mu kače slike majmuna... Više puta dnevno iako je novajlija to prvo brisao a potom udarao zabrane na koje su se ovi odmah žalili jer ako mogu mačke mogu i druge životinje... Mislim da su ga za tih mesec dana sh*postovanjem upoznali intimno sa svim vrstama primata iz životinjskog carstva u svim mogućim pozama... Znači oplakali smo... :first:

Poslednja izmena:

Pinocio

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
1.203
Rezultat reagovanja
2.982
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600X-SCFM 2000 Fuma 2
Motherboard:
Gigabyte X570 Aorus Master/rev 1.2
RAM:
G.Skill Trident Z Neo 32 (2x16) 3600 (16-19-19-39)
VGA & cooler:
RX 6800 XT Sapphire Nitro+ SE
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Samsung 980 Pro (500GB)-Samsung 970EVO (1TB)
Case:
Corsair 5000D Airflow/ Noctua NF-F12 PWM Cromax Black Swap (x6)
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
MX Master 3 - MX Keys PLUS
@Pinocio
Znači samo velik nos...
Trebao si modovima na komšijskom da puštaš slike alatke na pm, možda te ne bi mučili...
Mogao si alexu da šalješ i tvoje i tuđe alatke, jer on je baš voleo da moderiše sekciju sa slikama. Videlo se d aje baš isfrustriran, sigurno bi ga velike alatke umirile... :)
Vidi, i po cenu da me banuju tamo, nikada ni jednu losu rec ne bih uputio nikom od njih. Jednostavno to nije moj stil. Voleo bih samo da imam(o) sansu kao evo ovde sto radimo da opusteno pricamo o problemima i pokusamo da ih svedemo na minimum. Iako znam da to opet ne bi uticalo na njihove odluke, al ajd.. nismo svi isti. Svi imamo stvari koje nas rade, a kada bi to bile kutije svi bismo bili @vladarko... mozda je ovako i bolje :D

Marduk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.04.2020.
Poruka
439
Rezultat reagovanja
258
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ryzen makina
CPU & cooler:
Ryzen 5 3400g LC power lc-cc-120
Motherboard:
ASUS A320m-K
RAM:
G.skill aegis 16gb 3000 mhz cl16
Display:
AOC 24B2XH
HDD:
Goodram cl100 240 gb
Case:
MS Hunter
PSU:
Riotoro ONYX 650 W
Mice & keyboard:
Genius k10 scorpion, Asus TUF M5
Other:
Windows 10 LTSC Brave
Sjecam se sa klupe kad je alex proricanski najavljivao smrt steam decka i linuxa za igranje igara.Nesto je tih nakon prodatih miliona.

vladarko

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.01.2018.
Poruka
16.070
Rezultat reagovanja
11.977
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Ago Ao 192 Kurier
CPU & cooler:
Intel i9-10900 & be quiet! Pure Rock 2 Black
Motherboard:
Asus Z490 Tuf Gaming Plus
RAM:
Cusu 2 x 16 GB DDR4 3600 MHz
VGA & cooler:
Palit RTX 3060 Ti Dual 8 GB
Display:
27" AOC 27G2SPU/BK
HDD:
SiliconPower A55 500 GB sata ssd + Western Digital Purple 4 TB sata hdd + Cusu 512 GB 3500q nvme
Sound:
Microlab MT280B, Sony WH-XB700
Case:
SilentiumPC Ventum VT2 TG + 2 x Bionix P120 PWM PST + 2 x Bionix P140 PWM PST
PSU:
XPG Core Reactor 650
Mice & keyboard:
Redragon Impact M908 & Cooler Master SK650 & Redragon Diti K585
Internet:
mts 400/200
OS & Browser:
Windows 10
Srećna Nova godina!
Želim vam da manje razmišljate o drugom forumu. :P

Veselin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
1.671
Rezultat reagovanja
2.517
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600 & Arctic Freezer 36 A-RGB (White)
Motherboard:
ASRock B450M-HDV R4.0
RAM:
GUDGA DDR4 2x16GB 4000mhz
VGA & cooler:
Sapphire Radeon RX 480 4GB NITRO+ OC
Display:
Gigabyte MO27Q2 Gaming Monitor
HDD:
2 x 1TB NV3 NVMe
Sound:
Monitor Audio Bronze 50 (6G), Fosi Audio V3, S.M.S.L SU-1 DAC, KLOTZ i LAPP kablovi i Nakamichi
PSU:
550 W Gigabyte GP-P550SS Ice Silver
Mice & keyboard:
REDRAGON Shiva K512 RGB & LOGITECH G502 X Black Gejming miš i G240 podloga
Internet:
Orion 500/500
OS & Browser:
macOS, Windows & Chrome

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
203
Moja konfiguracija
Come over to the Dark Side...
We have cookies and milk!

Učlanjen(a)
11.11.2017.
Poruka
701
Rezultat reagovanja
350
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9 7950x + Arctic III 360
Motherboard:
MSI B650 MAG Tomahawk Wifi
RAM:
2x32GB Kingston DDR5 6000MHz
VGA & cooler:
RTX 5090 Gigabyte Aorus Master
Display:
AOC 31.5" U32U3CV
HDD:
1TB KC3000 + Crucial m.2 od 500 2HDD od po 4TB (WD RED i Blue) Kingston SSD 240GB
Sound:
Microlab Solo 6c+Audient ID14 MKII
Case:
Lian Li Lancool 216 argb
PSU:
FSP 1350W Platinum
Mice & keyboard:
Redragon/Logitech
Internet:
Optika
OS & Browser:
Win 11/Ubuntu
Other:
Logitech C270 Epson L386
@Cika_Kure hteo sam da se nadovežem na onu priču oko kupovine iz jeftinijih regiona. Probao sam ovih dana da izbunarim jeftiniji ChatGPT Plus jer su digli cenu na 23 evra ali mrka kapa. Brazil mi je doduše prošao na 1800 dinara preko desktopa ali Argentina koja je bagatela je sada neosvojiva tvrđava.

Google (Play Store) je baš zategao provere tako da VPN i temp brojevi više ne piju vodu a izgubio sam tri sata vrteći se u krug. Uspeo sam čak i da se istripujem da će mi obrisati stari Hotmail nalog zbog lošeg linkovanja ali sam srećom skontao da brišu samo taj novi Google profil dok mi Microsoft nalog i PayPal ostaju netaknuti.

Sve u svemu bataljujem tu gimnastiku. Previše su zakomplikovali verifikaciju kartica i brojeva tako da se ne isplati živaca i rizika. Bem ti cicijašenje, oćeš robota plati robota.

Cika_Kure

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
1.817
Rezultat reagovanja
2.157
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Kao da sam video da je google dao gemini pro 12m free za studente. Pretpostavljam da mail mora da bude iz edu domena.

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
203
Moja konfiguracija
64380

Trebalo je da stigne prošle nedelje ali zbog praznika pomerili...
Vratio mx6 koju sam prvobitno hteo da stavim, mada se temperature dobro drže na 5900x sa DR4P, 65-72c u igranju,
75-82/3C peak pri stress testu.
Kapiram da mogu tek ovog leta da menjam kada i bude dosta toplije vreme

Pjanovic

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.08.2009.
Poruka
2.610
Rezultat reagovanja
1.721
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600X w/ Z400 Black RGB
Motherboard:
Gigabyte B450 Gaming X
RAM:
32GB (2x 16GB) 3200MHz G.Skill Trident Z RGB
VGA & cooler:
AMD Radeon ASRock RX 6900 XT Phantom Gaming OC 16GB DDR6
Display:
HP X27i 1440P
HDD:
Kingston SNVS 1TB M.2 + Samsung 860 EVO 500GB SSD + Western Digital Red 3TB
Sound:
Logitech X-230, Realtek integrated
Case:
Cooler Master HAF 912 Plus
PSU:
Seasonic PRIME Ultra GOLD 1000W
Optical drives:
LG BH10LS30 BD-RE & LG DH16ABSH DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech Value & A4Tech X-748K
Internet:
SBB cable
OS & Browser:
Windows 10
Btw. Pošto je isteklo vreme za edit..
Jedna od anegdota sa komšijskog foruma...
U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima postove I dodali zabranu komentara u temi za slike, uglavnom od strane jednog novog moda koji je bio vrlo vispren da se dokaže pred kolegama... Obično je bez ikakvog kriterijuma brisao slike, članovi više nisu znali šta može a šta ne, a potom bi "likovao" i iritirao kačenjem slika mačaka... Par člana, sa kojim sam dobar (i bili u nekoj pm grupi) je više dojadilo da im briše slike koje bi trebalo da prodju i krenu da mu kače slike majmuna... Više puta dnevno iako je novajlija to prvo brisao a potom udarao zabrane na koje su se ovi odmah žalili jer ako mogu mačke mogu i druge životinje... Mislim da su ga za tih mesec dana sh*postovanjem upoznali intimno sa svim vrstama primata iz životinjskog carstva u svim mogućim pozama... Znači oplakali smo... :first:
Da nije Dukelander ?
Vidim sad je postao i administrator.
Taj je bas voleo da jede ****a :)

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
203
Moja konfiguracija
Zašto da koristimo prošlo vreme kada može "present continuous tense"? :)

Pu pu pu, zlu ne trebalo ... O preminulim sve najbolje, uz svo dužno poštovanje.

Nije Djuk, mada je i on trebao da bude ražalovan jer šta je radio pre migracije foruma, djalf i starac su za mnogo manje prestupe izgubili status moda... A on je još nagrađen za admina jer je sa kartonkom dobar...
Početkom prošle godine su par njih (3-4)dobili status moda 2 za gaming jedan za hardver, svi su stariji članovi. ..
Ovaj je bio najviše aktivan u klabing temi,voleo je da pametuje i u drugim temama za hardver ali je vrlo bezobrazno odgovarao svim članovima, neke čak i javno ponižavao...

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.541
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Zašto da koristimo prošlo vreme kada može "present continuous tense"? :)

Pu pu pu, zlu ne trebalo ... O preminulim sve najbolje, uz svo dužno poštovanje.

Nije Djuk, mada je i on trebao da bude ražalovan jer šta je radio pre migracije foruma, djalf i starac su za mnogo manje prestupe izgubili status moda... A on je još nagrađen za admina jer je sa kartonkom dobar...
Početkom prošle godine su par njih (3-4)dobili status moda 2 za gaming jedan za hardver, svi su stariji članovi. ..
Ovaj je bio najviše aktivan u klabing temi,voleo je da pametuje i u drugim temama za hardver ali je vrlo bezobrazno odgovarao svim članovima, neke čak i javno ponižavao...
Onaj alex je provereno najgora šifra od admin/moderator tima.

Utripovao da je Kim Džong Un.. baš baš teška dijagnoza.

Ono što im je zajedničko je komplex niže vrednosti, sujeta i ego povređeni čim neko oponuje u stavovima. Moraš da aminuješ svaku izjavu, i kad greše, lupaju ko prozor, kad tera svoju vodenicu bez grama kritičkog razmisljanja..

Kao kad Vučić lupi onom detetu bananu na basketu i sladi se snagom, tako oni lupaju članovima koji imaju suprotno misljenje banove, pauze, brisanje i editovanje tvojih postova da ispadnes glup, van kontexta i slično..
Bolestan forum.

Od jednog opuštenog mesta tj foruma napravili su mesto za lečenje svojih bubica i komplexa, istresanje.. vežbanje dominacije nad normalnim članovima.. strava i žasu od ljudi.

Poslednja izmena:

LiDragon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
924
Rezultat reagovanja
361
Moja konfiguracija
FILMSKA potera kod Beograda: Snimali bahatog vozača, on ih SMRSKAO kamionom

Beogradska policija intenzivno traga za vozačem teretnog vozila koji je nakon filmske potere i fizičkog napada na obilaznici oko Beograda, namerno udario u automobil "smart" i teško oštetio vozilo u kojem su bili mladić i devojka.

Ono što je trebalo da bude obična vožnja obilaznicom pretvorilo se u pravu borbu za život.
Sukob je započeo kada je neidentifikovani vozač kamiona, ničim izazvan, bacio plastičnu flašu u pravcu "smarta", piše Telegraf.
Mladić koji je upravljao automobilom i njegova saputnica pokušali su gestikulacijom da mu ukažu na opasnost takvog ponašanja, ali je to samo izazvalo kontraefekat.

Devojka je, videvši da se situacija otima kontroli, izvadila mobilni telefon kako bi snimila bahatog vozača i zabeležila registarske oznake.

Kamion od više tona korišćen kao oružje

U trenutku kada je shvatio da ga snimaju, vozač kamiona potpuno je izgubio kontrolu. Prema svedočenju očevidaca, on se namerno "zalepio" za zadnji deo malog gradskog automobila.
- Bilo je jezivo gledati. Ogromna grdosija se zaletala u taj mali auto. Udario ih je jednom, pa opet, pokušavajući praktično da ih izgura sa kolovoza. Mladi ljudi unutra nisu imali gde da pobegnu - navodi izvor blizak istrazi.
Nakon što je dva-tri puta silovito udario u zadnji deo "smarta", vozač kamiona je naglo ubrzao i nestao u pravcu petlje, ne pruživši pomoć povređenima.

Stanje povređenih i istraga

Policija je na licu mesta zatekla smrskan automobil, a prizor je, prema rečima onih koji su se tu našli, bio potresan.
Mladić i devojka su sa vidnim povredama i u stanju velikog šoka prevezeni u Urgentni centar. Stepen njihovih povreda se još uvek utvrđuje, ali su van životne opasnosti.

O celom slučaju je hitno obavešteno nadležno javno tužilaštvo. Policija trenutno pregleda snimke sa nadzornih kamera na naplatnim rampama i benzinskim pumpama u blizini kako bi identifikovala kamion i begunca.

Kazna za bahatost

Pravni stručnjaci napominju da bi se ovaj čin mogao okarakterisati ne samo kao izazivanje opšte opasnosti, već i kao pokušaj nanošenja teških telesnih povreda opasnim oruđem (u ovom slučaju vozilom). Za ovakav vid nasilničke vožnje i bekstvo sa mesta nesreće zaprećena je višegodišnja zatvorska kazna.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o ovom incidentu, policija apeluje da se javite na broj 192.

Dal je moguce???

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.541
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
FILMSKA potera kod Beograda: Snimali bahatog vozača, on ih SMRSKAO kamionom

Beogradska policija intenzivno traga za vozačem teretnog vozila koji je nakon filmske potere i fizičkog napada na obilaznici oko Beograda, namerno udario u automobil "smart" i teško oštetio vozilo u kojem su bili mladić i devojka.

Ono što je trebalo da bude obična vožnja obilaznicom pretvorilo se u pravu borbu za život.
Sukob je započeo kada je neidentifikovani vozač kamiona, ničim izazvan, bacio plastičnu flašu u pravcu "smarta", piše Telegraf.
Mladić koji je upravljao automobilom i njegova saputnica pokušali su gestikulacijom da mu ukažu na opasnost takvog ponašanja, ali je to samo izazvalo kontraefekat.

Devojka je, videvši da se situacija otima kontroli, izvadila mobilni telefon kako bi snimila bahatog vozača i zabeležila registarske oznake.

Kamion od više tona korišćen kao oružje

U trenutku kada je shvatio da ga snimaju, vozač kamiona potpuno je izgubio kontrolu. Prema svedočenju očevidaca, on se namerno "zalepio" za zadnji deo malog gradskog automobila.
- Bilo je jezivo gledati. Ogromna grdosija se zaletala u taj mali auto. Udario ih je jednom, pa opet, pokušavajući praktično da ih izgura sa kolovoza. Mladi ljudi unutra nisu imali gde da pobegnu - navodi izvor blizak istrazi.
Nakon što je dva-tri puta silovito udario u zadnji deo "smarta", vozač kamiona je naglo ubrzao i nestao u pravcu petlje, ne pruživši pomoć povređenima.

Stanje povređenih i istraga

Policija je na licu mesta zatekla smrskan automobil, a prizor je, prema rečima onih koji su se tu našli, bio potresan.
Mladić i devojka su sa vidnim povredama i u stanju velikog šoka prevezeni u Urgentni centar. Stepen njihovih povreda se još uvek utvrđuje, ali su van životne opasnosti.

O celom slučaju je hitno obavešteno nadležno javno tužilaštvo. Policija trenutno pregleda snimke sa nadzornih kamera na naplatnim rampama i benzinskim pumpama u blizini kako bi identifikovala kamion i begunca.

Kazna za bahatost

Pravni stručnjaci napominju da bi se ovaj čin mogao okarakterisati ne samo kao izazivanje opšte opasnosti, već i kao pokušaj nanošenja teških telesnih povreda opasnim oruđem (u ovom slučaju vozilom). Za ovakav vid nasilničke vožnje i bekstvo sa mesta nesreće zaprećena je višegodišnja zatvorska kazna.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o ovom incidentu, policija apeluje da se javite na broj 192.

Dal je moguce???
Gde nije moguce, pre par dana onaj bata čuvar ćacilenda napao nožem babu u zgradi s unukom, i oteo torbicu..

Svaki dan pale kola i lokale u BG il pucaju na nekog, skoro se klinci 13 godina izboli nožem, klinac nije hteo sarađuje s policijom. Vraća nas čovek u 90te, ljudi su prsli načisto, BG prenaseljen, u ostalim gradovima nema posla, još dodatno TV i mediji podgrevaju već kritične ljude..

Pinocio

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
1.203
Rezultat reagovanja
2.982
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600X-SCFM 2000 Fuma 2
Motherboard:
Gigabyte X570 Aorus Master/rev 1.2
RAM:
G.Skill Trident Z Neo 32 (2x16) 3600 (16-19-19-39)
VGA & cooler:
RX 6800 XT Sapphire Nitro+ SE
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Samsung 980 Pro (500GB)-Samsung 970EVO (1TB)
Case:
Corsair 5000D Airflow/ Noctua NF-F12 PWM Cromax Black Swap (x6)
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
MX Master 3 - MX Keys PLUS
tako oni lupaju članovima koji imaju suprotno misljenje banove, pauze, brisanje i editovanje tvojih postova da ispadnes glup, van kontexta i slično..
Bolestan forum.

Od jednog opuštenog mesta tj foruma napravili su mesto za lečenje svojih bubica i komplexa, istresanje.. vežbanje dominacije nad normalnim članovima.. strava i žasu od ljudi.
Ali sta je cilj svega toga?
Sad sam malo listao poruke za koje sam kaznjavan. od 9 poruka - za koje sam dobio obrazlozenje na PM, mogu da prihvatim samo jednu u kojoj sam postavio link ka Nova stranici u kojoj pise da je uhapsen fudbaler za trgovinu drogom. I tada me kaznio Kutija. Sve ostale kazne tek sad vidim (do sad nisam ni obracao paznju na to) delo su samo DVA moderatora :) 8 kazni i "tona" poena :)

Kada covek ovo pogleda
64395

najmanje sto bi pomislio je da sam neko strasno zlo od coveka

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.541
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Ali sta je cilj svega toga?
Sad sam malo listao poruke za koje sam kaznjavan. od 9 poruka - za koje sam dobio obrazlozenje na PM, mogu da prihvatim samo jednu u kojoj sam postavio link ka Nova stranici u kojoj pise da je uhapsen fudbaler za trgovinu drogom. I tada me kaznio Kutija. Sve ostale kazne tek sad vidim (do sad nisam ni obracao paznju na to) delo su samo DVA moderatora :) 8 kazni i "tona" poena :)

Kada covek ovo pogleda
Pogledajte prilog 64395

najmanje sto bi pomislio je da sam neko strasno zlo od coveka
Imaš debeo dosije hehe

Mr.Dzon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
18.01.2015.
Poruka
224
Rezultat reagovanja
203
Moja konfiguracija
Sto se oglasa tice tu je odavno trebalo da se ugasi jer se vise koristi od
(pre-)prodavaca u komercijalne svrhe nego kako je originalno zamišljeno da se učini članovima od strane drugih članova foruma za prodaju nekog polovnog hardvera po korektnoj ceni i od "pouzdanog" prodavca...
Jbt kada je njih moderator preprodavao hw par puta kada su skakale cene (jer radi u nekoj prodavnici tehnike) i tako žickao članove bez ikakvih posledica sta dalje da pričamo...
A o njihovoj slobodnoj selekciji pravila I primenu istih na članove ne vredi trošiti reči - rekoh već da su djalf i starac ražalovani za mnogo manje stvari od onoga što su radili alex i djuk tek ne vredi pričati... Čak i dokazana neobjektivnost I odsustvo kritike u recenzijama, za koju se znalo "iza kulisa" zbog čega su ih neki članovi foruma koji su bili deo redakcije napustili, tek ne vredi trošiti reči... Nisi smeo da kritikuješ otvoreno na forumu ni jednog od njihovih "partnera" iako su kritike bile opravdane (posebno Samsung i peovajdere čiji su predstavnici bili aktivni na forumu)

+edit
Skinuli su da može da se vidi ko je delio poene... Meni je u jednom trenutku samo jedan (tada) mod bio odgovoran za više od polovinu kazni I opomena... Čak i u klabing temi... Kada sam pokazivao adminima, ljudi se cude kako mogu u off-topic temi da dobijem poene za off topic... A to je radio i drugima koje je banovao... Ustaljena fora dok ga ne napuše javno pa usledi ban... Lepo je nagrađen sa statusom admina... Ali dobro izvinjavao se javno, kao imao je loš period...
Kao sto rekoh modovi su pre toga leteli samo tako za takve stvari ali javno su rekli da je forum privatizovan (otkupljen od Pece) I moze im se... Verovatno gledaju da podignu posećenost I onda ce da se utope nekoj medijskoj kući...
Nisu se bez razloga par starijih moda i članova koji su ih fino javno prozvala distancirala od cele te priče ...

Poslednja izmena:

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.541
Rezultat reagovanja
911
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
Case:
PSU:
10000w gold 99% +
Sto se oglasa tice tu je odavno trebalo da se ugasi jer se vise koristi od
(pre-)prodavaca u komercijalne svrhe nego kako je originalno zamišljeno da se učini članovima od strane drugih članova foruma za prodaju nekog polovnog hardvera po korektnoj ceni i od "pouzdanog" prodavca...
Jbt kada je njih moderator preprodavao hw par puta kada su skakale cene (jer radi u nekoj prodavnici tehnike) i tako žickao članove bez ikakvih posledica sta dalje da pričamo...
A o njihovoj slobodnoj selekciji pravila I primenu istih na članove ne vredi trošiti reči - rekoh već da su djalf i starac ražalovani za mnogo manje stvari od onoga što su radili Alex i djuk tek ne vredi pričati... Čak i dokazana neobjektivnost I odsustvo kritike u recenzijama, za koju se znalo "iza kulisa" zbog čega su ih neki članovi foruma koji su bili deo redakcije napustili, tek ne vredi trošiti reči... Nisi smeo da kritikuješ otvoreno na forumu ni jednog od njihovih "partnera" iako su kritike bile opravdane (posebno Samsung i peovajdere čiji su predstavnici bili aktivni na forumu)

+edit
Skinuli su da može da se vidi ko je delio poene... Meni je u jednom trenutku samo jedan (tada) mod bio odgovoran za više od polovinu kazni I opomena... Čak i u klabing temi... Kada sam pokazivao adminima, ljudi se cude kako mogu u off-topic temi da dobijem poene za off topic... A to je radio i drugima koje je banovao ... Ustaljena fora dok ga ne napuse javno pa usledi ban... Lepo je nagrađen sa statusom admina... Ali dobro izvinjavao se javno, kao imao je los period...
Kao sto rekoh modovi su ore toga leteli samo tako za takve stvari ali javno su rekli da je forum privatizovan (otkupljen od Pece) I moze im se... Verovatno gledaju da podignu posećenost I onda ce dase utope nekoj medijskoj kući...
Nisu se bez razloga par starijih moda i članova koji su ih fino javno prozvala distancirala od cele te priče ...
Ćacilend forum, recenzije na youtube im odavno ne gledam, za mobilne su čudni blago rečeno, namerno ili ne, neke stvari koje me zanimaju prećute/preskoče. Za računare nema šta da gledam, baljezganje i promovisanje svega populističkog, vrše marketing velikih firmi.. Sećam se kad su sastavljali
" bestbuy PC" za cca 1000e i stavili gomilu gluposti, a uštedeli na glavnom jer je bespotrebno na glavno trošiti kad zamisli šta - postoji AI generisani frejmovi, upscaling itd.. Pa bili napljuvani po komentarima, jer je za iste pare mogao da se sastavi 2x jači raw PC.. ali naravno to ne plaćaju firme za marketing :) Za monitore takođe amaterski, površno.. bez svih instrumenata i merenja, isto preskakanje stvari koje me zanimaju se dešava često.

Sve u svemu daleko od " benchmark" recenzija, ustvari " marketing" recenzije, šta se najviše isplati, uz tu i tamo bačenu mrvicu objektivnosti ( verovatno samo kad procene da neće izbacit iz džepa ništa).

Poslednja izmena:

Tajmbandit

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
04.10.2016.
Poruka
2.312
Rezultat reagovanja
2.124
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
AMD Sith računar
CPU & cooler:
AMD FX(tm) 8320 Eight-Core Processor & liquid cooling LC-CC-360-LiCo push/pull
Motherboard:
ASUS M5A78L-M/USB3
RAM:
14GB DDR3 1600 MHZ
VGA & cooler:
Powercolor Red Devil RX 570 4gb
Display:
BENQ GC2870 75Hz
HDD:
TOSHIBA DT01ACA100 500GB & Western Digital 320GB - WD3200AAJS & SSD Patriot BURST 120GB
Sound:
Genius 5.1, 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1220/ALC1200 Audio Codec)
Case:
FSP CMT580B GT
PSU:
Chieftec polaris 1050W Gold
Optical drives:
DTSOFT Virtual CdRom Device
Mice & keyboard:
ASUS ROG Strix Impact III + Limeide ARGB
Internet:
Optical
OS & Browser:
Windows 10 iot Enterprise LTSC x64 & Chrome
Other:
Samsung Galaxy S23 Ultra/OneUi 8.0 Android 16
meni su na susednom forumu zabranili male oglase, fazon namerno sam spamova da nakupm postove i dan danas mi ne daju da vidim male oglase.

Vrh