Veselin
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 15.07.2018.
- Poruka
- 1.932
- Rezultat reagovanja
- 2.896
Moja konfiguracija

Mora, jer je tastatura na nekih metar ipo od kucista. Ne treba mi RGB, bilo koja jednolicna boja samo da vidim slova u mraku.Jel baš mora bežična? Nabavio sam pre par meseci REDRAGON Shiva K512 RGB za 30€ i ima dobro osvetljenje ali je žičana (biraš boju osvetljenja) i skroz je super za kucanje, nije bučna kao mehanička, ima i odmorište za dlanove koje može da se odvoji.
Pogledajte prilog 64594
Koristim mx keys mini. Ona nije u rangu sa k230, ali mislim da tek takva zadovaljava zahteve koje si postavio. Ima da se kupi za 50 € na kp (polovna, naravno).Koja bi bila najjeftinija a dobra bezicna tastatura sa osvetljenjem? Kad kazem dobra, da ima dobar prijem signala i da uopsteno radi lepo. Koristim Logitech K230 i tastatura mi je odlicna, ali me smorilo da napamet nabadam tastere kad uvece u mracnoj sobi gledam nesto po netu. Recimo u rangu K230.
Baš tako. Ove cene u atom computers za 750 i 850 W modele su odlične, samo pod uslovom da nisu bajate. S tim što je model od 750 W 50 % beo i 100 % da nije beo, a to ga u Veselinovoj klasifikaciji smešta u to avoid klasu.@vladarko
Moguce da su ga malo spustili ispod A tier,sve u svemu dobro napajanje ,ako se nadje po nekoj povoljnoj ceni.
@Veselin

Ovo mi interesantnoA od gold-a 750-850W su ova 2 bestbuy kod nas - cenovno, ima boljih sigurno naravno, šta ceniš ?