Jake mi demokratijeRecimo kod mene ne možeš da radiš stvari koje su protiv zakona kao što je poziv na ubistvo i na nasilje.
Za deset godina nećeš imati utikače nego će sve da radi na prenos energije.@Pinocio : au, Borivoje, ti koji si strah i trepet online trgovina ne usuđuješ se da kupiš dve žarulje?!
Kada će doći to vreme da uređaji postanu tupi kao i pre, a da instalacije "postanu" pametne, to ti meni reci...?
Da, ali opet mora da postoji neka "utičnica", neka instalacija.Za deset godina nećeš imati utikače nego će sve da radi na prenos energije.
Lepo te dočekamo i ti počneš da promovišeš svoj forum, i na kraju "ovaj će da prsne"... Ko alex-englez-trinity se ponašaš...Zato će ovaj foprum da prsne kao i većina velikih foruma jer ne dozvoljava kreativnost i zabavu.
Auuu batkeeee.... gde udari na najjacu tacku foruma? Pa mi ovde imamo izlozeno na hiljade razlicitih kutija,a ti kazes da kreativnost zabranjena leleee....Zato će ovaj forum da prsne kao i većina velikih foruma jer ne dozvoljava kreativnost i zabavu.
Plasim se da su im kutije bezveze i to me odbija... jer kad @vladarko nije srecan nije ni @Pinocio@Pinocio : au, Borivoje, ti koji si strah i trepet online trgovina ne usuđuješ se da kupiš dve žarulje?!
Ma ne bre... vec da l mogu da zamene dve obicne sijalice sa kolicinom svetla. Ili bih kada bih postavio te dve SMART dobio recimo polumracnu sobu!? To me zanima. Sta mi vrede ako ce osvetliti samo pola metra oko plafonjere A kakve sam srece,vec vidim sebe da posle kupovine tih sijalica tragam ja nekom lepom lampom,jer od tih sijalica u plafoenjeri leba nema. Ustvari sve vreme cekam da se neko javi ko ima dva pametne sijalice u plafonjeri (negde sam citao da one i nisu predvidjene za tako "zatvoren prostor"),a takvi ocigledno ne postoje@Pinocio : nekad moraš da kupiš nešto u rinfuzi... Ali gde baš sijalice?!
Šta te buni kod toga? Što ne bi dve ili više njih mogle da rade u isto vreme? Ti bi hteo više njih da kontrolišeš u isto vreme?
Probaj sa onim ring lampama.Ma ne bre... vec da l mogu da zamene dve obicne sijalice sa kolicinom svetla. Ili bih kada bih postavio te dve SMART dobio recimo polumracnu sobu!? To me zanima. Sta mi vrede ako ce osvetliti samo pola metra oko plafonjere A kakve sam srece,vec vidim sebe da posle kupovine tih sijalica tragam ja nekom lepom lampom,jer od tih sijalica u plafoenjeri leba nema. Ustvari sve vreme cekam da se neko javi ko ima dva pametne sijalice u plafonjeri (negde sam citao da one i nisu predvidjene za tako "zatvoren prostor"),a takvi ocigledno ne postoje
A nemam pojma... pretpostavljam da je zbog toga ili wifi signala mozda,mozda su neki slabiji odasiljaci u igri,odakle znam... neeego da ne budem skroz off,evo jedno blic.Zbog čega ne u plafonjeri? Zbog pregrevanja?
Pitaj veštačku inteligenciju.A nemam pojma... pretpostavljam da je zbog toga ili wifi signala mozda,mozda su neki slabiji odasiljaci u igri,odakle znam... neeego da ne budem skroz off,evo jedno blic.
Ljudi malopre ste pisali ovde o nekim pozivima na linc i sl.,a par minuta posle toga mi forum salje poruku da me @vladarko prati.... treba li da strahujem?
Atomski mrave,kakve ring lampe? Mislis da mi vise sa plafona? Ma ja samo zelim da zamenim dve sijalice i nista vise... nema inovacija... nego imam dilemu da l da kupim dve pametne da eto cisto isprobam o cemu je rec ili da se vratim na dve obicne
I sad mu bilo sta kazi,pisace na svom forumu kako cemo propasti jer smo mu ubili kreativnostPitaj veštačku inteligenciju.
Sadomazohisti.Mi volemo da nas banuju, a fali nam malo vise kontrole na forumu za kojom kukamo mesecima.
Brzo ću da ih nadoknadim.
Neka napiše pravilo protiv reklamiranja drugih foruma.Piše nova pravila foruma.