Ponovo ti kazem covek je pitao da li su bolje a ne da li dobijam prednost u igrama. Druga stvar PUBG je eSport igra i DA mnogo puta sam imao koristi od toga sto sam mogao da koristim vise dugmadi u isto vreme.Vi koji ste presli sa membranskih na mehanicke tastature, da li su realno bolje mehanicke? Vidim da cene mehanickih tastatura vrtoglavo padaju na KP, pa imam neki utisak da prodavci hoce da ih se ratosiljaju.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Pa mi objasni na kraju da li ja imam neku prednost sa mehanickim tastaturama u esports igrama ili nemamMehanicke tastature bas jesu namenjene vise za gaming.
Posle ne mozes da obrazlozis zasto mislis takoMehanicke tastature bas jesu namenjene vise za gaming.
Hmmm :/ Kod nas je bas losa ponuda kucista... Trazim nesto do 80ak eura da zameim ovog MSa..Ne isplati se uzimati kucista preko Madjara. Racunaj na cenu kucista jos plus 20-40€ zavisi kod koga i jos na sve to postarinu...
Imas sad ovo novo MS TITAN II PRO. Trenutno ga nema kod nas jer se pokupovalo samo tako Inace, odlicna kutija za komponente!Hmmm :/ Kod nas je bas losa ponuda kucista... Trazim nesto do 80ak eura da zameim ovog MSa..
Ja sam uzeo fractala na preporuku i ok je skroz. Cak i ventove dobijesBitniji mi je airflow nego staklo sa strane.. I da da ne vristi gaming.. Vise sam za minimalisticki dizajn
Gledao sam ih CM su mi jedino i okej po izgledu, a Fractal je bas skup.. :/ Mada za Meshy C se mozda i pruzim na kraju.. Ipak kupujem sad pa ko zna kad kuciste..
ako hoces najbolji airflowA ovo MS Industrial Metropolis Pro kuciste? Odgledao sam recenziju kod Vladimira ne deluje mi mnogo lose mada cu morati verovatno da radim neke modifikacije na stolu..
Vidim da dolazi sa fan hubom pozadi i daleko je prostranije od mog Storma.. Brine me samo sto prednja maska ima slicne ventilacione otvore kao NZXT H500 model.. Koj ako gledmao po izgledu po meni nema lepseg kucista od njega ali ovde sam procitao da ima bas probleme sa airflowom pa sam zato odustao od njega..