YouTube ReVanced.Ima li kakva aplikacija , ne browser , za youtube bez reklama za android?
Juče dobio pozdrav od youtube; kaže: Turčine, poskupljujemo - skoro, pa duplo.ima, official app + yt premium
Plaćaj to,nemoj da se zezašJa sam plaćao 59,99 try i dospeva krajem meseca.
Stigla je sad najava poskupljenja na 115,99 try, s tim što mogu da to buduće poskupljenje prihvatim (i nastavim pretplatu) ili da odbijem (prekinem buduće pretplate).
Nema, apsolutno je isto kao da kupis igru kao kod nas, osim 40 eura razlike.
A cek zasto onda na Amazonu pise nemacki jezik, a na Kupujem prodajem je naglaseno Engleski jezik? Zar se jezik ne moze menjati u toku igre ili postoji neka caka o bitnosti jezika?Nema, apsolutno je isto kao da kupis igru kao kod nas, osim 40 eura razlike.
Naglaseno je koji je jezik na pakovanju, i mislim da mora da se aktivira/ili igra u Nemackoj, a jezik mozes promeniti sigurno.A cek zasto onda na Amazonu pise nemacki jezik, a na Kupujem prodajem je naglaseno Engleski jezik? Zar se jezik ne moze menjati u toku igre ili postoji neka caka o bitnosti jezika?
Eto ga sad... prvo kazes da je apsolutno isto kao da kupis igru kod nas, a sad mi dodajes da mora da se aktivira u Nemackoj!? Onda nije 40 eura razlike nego bi mi bilo bacenih 40e Znaci bolje da ja to ne porucujem i ne petljam se sa tim!?Naglaseno je koji je jezik na pakovanju, i mislim da mora da se aktivira/ili igra u Nemackoj, a jezik mozes promeniti sigurno.
Samo kada bih na Amazonu znao naci bilo kakav kontakt sa prodavcem- posalji meil, pitaj direktno prodavca sta ti je ciniti
Ma briga njih, oni ce poslati zvanican info koji apsolutno ne mora biti istinit. Kao sto recimo kad kupujes PS+ zvanican info je da nece raditi u Srbiji, zar nePitaj ubisoft, neće te ubiti.
Navedi tačno koji je proizvod u pitanju.
https://www.amazon. de/-/en/dp/B0C86F93SX/ref=sr_1_3?crid=BJRRPUCHV1HP&keywords=the%2Bcrew%2Bmotorfest%2Bps4&qid=1702114031&sprefix=%2Caps%2C136&sr=8-3&th=1Ne znam, ne razumem se u ps proizvode. Biće da je tako kako ti kažeš.
Znam samo da ne uzimam zdravo za gotovo informacije na sajtu prodavaca, već tražim informaciju na sajtu proizvođača.
Ne bilo ti teško; ostavi link ka amazon-u, možda neko nađe nešto korisno (oznaku, link, sitnim slovima napisano...).
Ama ovo mi naletelo onako neplanski, ostalo mi mesta u Amazonovom kamionu Odustao sam, kupicu je ovde i to je toZasto igru ne kupis na KP?