Samo da dodam. Cepaj sa tim CPU i ne razmišljaj.Ljudi, ako bi upario moju konfu iz popisa sa 3070ti, kako bi se ponasala u 2k/4k gejmingu?
Gledam ove nove procesore, i ne vidim razlog da u naredne dve godine menjam moj 8700 za neku od ovih furuna...
To je i moje misljenje. 1060 je jos uvek ok za 1080, mada bih uzimao u narednom periodu nesto tipa 3070ti... Ja sam kao @Pjanovic , nemam oko za detalje, ali volim dobru pricu i gameplay koji ce mi drzati paznju...Samo da dodam. Cepaj sa tim CPU i ne razmišljaj.
Možda je vreme za promenu napajanja...Ja sam kao @Pjanovic , nemam oko za detalje, ali volim dobru pricu i gameplay koji ce mi drzati paznju...
Misliš da i kod njega ne počne da pišti ili već pišti, a on to ne čuje, ili šta većMožda je vreme za promenu napajanja...
Tako je!Misliš da i kod njega ne počne da pišti ili već pišti, a on to ne čuje, ili šta već
Aorus je to. Za neke tri godine ce na menjanje.Tako je!
Da ne bude kao u pesmi baba Bore Čorbe: veselo pucketa vatra - pa to gori naša šatra!?!
Crucial MX500Koji ssd da uzmem oko 500gb? Treba mi za deciji komp. Sluzio bi samo za igrice. Budzet nebitan, ali necu Samsunga. Treba mi nesto sa najboljim odnosom cena/kvalitet.
Smeće od SSD-a.Odlican je MX500.
Da skrenem samo paznju svima koji zele solidan SSD od ~500GB za sitne novce, na ananas sajtu za kupovinu preko 3000 dinara dobijate mogucnost da primenite vaucer koji vam umanjuje racun za 1500 dinara, tako da ovo cudo ispada 2490 sa dzaba dostavom.
Patriot Burst Elite SSD, 450 GB, 2.5 SATA3 6 GB/s | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Patriot Burst Elite SSD, 450 GB, 2.5 SATA3 6 GB/s online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Na komšijskom forumu nemaju baš reči hvale za neke poslednje patriot burst serije. Sad, ne znam; je li burst i burst elite isto?Odlican je MX500.
Da skrenem samo paznju svima koji zele solidan SSD od ~500GB za sitne novce, na ananas sajtu za kupovinu preko 3000 dinara dobijate mogucnost da primenite vaucer koji vam umanjuje racun za 1500 dinara, tako da ovo cudo ispada 2490 sa dzaba dostavom.
Patriot Burst Elite SSD, 450 GB, 2.5 SATA3 6 GB/s | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: Patriot Burst Elite SSD, 450 GB, 2.5 SATA3 6 GB/s online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
Gledao sam rtx 2060 i 3060 ali su dosta skuplji a performanse skoro iste.Sto se meni tice odlican, ali ne valja sto ce sada da dodju intelovci i nvidijasi da kazu da to nikako ne valja i da treba da uzmes intel i nvidiu.
Ja sam pre jedno dva meseca prodao svoju nvidiu i uzeo rx 6600 xt nitro+, sa ryzen 3600 radi savrseno. Nema pucanja drajvera, nema gremlina i fantoma i kojekakvih karakondzula o kojima se ovde prica, doplata me izasla jedva 50 evra. Uzeo rx 6600 xt polovnu od coveka koji nije rudar nego je kupio novu sa garancijom ali mu izletela povoljno 6700xt i on se zaleteo i kupio pa mu ova bila visak.Gledao sam rtx 2060 i 3060 ali su dosta skuplji a performanse skoro iste.
Pa, zar nije poenta foruma da drugog ubediš da uzme ono što ti kažeš?Ma Hydru ce podrzati @vladarko , AMD ja i sta ti vise od zivota treba