• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic info

Veselin

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.07.2018.
Poruka
2.101
Rezultat reagovanja
3.169
Moja konfiguracija
Na pola videa slučajno kliknem na 0 i vrati me na početak :troll:

Plauer1

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2020.
Poruka
662
Rezultat reagovanja
350
Moja konfiguracija
evo jos jedan .mozda ce zatrebati ... iako sam emocionalno vezan za winxyoutube downloader
ovaj skida i nemoguce :geek: sad ovi moji programi nisu 'teli da skinu video al ovaj sljaka

L@l0

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
51
Rezultat reagovanja
16
Moja konfiguracija
shutter encoder ti je takodje besplatan program koji osim sto je odlican za seckanje i enkodiranje u razne video formate ima i odlicnu video download sekciju.
licno ga koristim vec neko vreme i za sada mi je odbio poslusnost na mozda par sajtova.

Jel to zato sto su nam zgrade inace jako prelepe i istorijsko nasledje (kao u amsterdamu, parizu...) pa eto samo spoljne jedinice klima uredjaja ruzne ceo utisak balkansko-komunjarskog brutalizma?

Plauer1

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2020.
Poruka
662
Rezultat reagovanja
350
Moja konfiguracija
ne znam ,nisam na vlasti i funkciji al valjda je zato sto kaplje prolaznicima na glavu i komsijama

L@l0

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.07.2026.
Poruka
51
Rezultat reagovanja
16
Moja konfiguracija
mislim da nije ni to, jer se to lako sredi.
crevo se sprovede i bez majstora koji rade sa klima uredjajima.

Uruk

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
2.334
Rezultat reagovanja
1.892
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
R5 7600X / ag620
Motherboard:
B650 LiveMixer
RAM:
2x16 6000cl30 Bestia
VGA & cooler:
RX 9070 hellhound
Display:
C4 48"
HDD:
2 TB nvme Kingston + 2 TB HDD Toshiba
Case:
Lancool 216
PSU:
Corsair Rm750x
Ovakve stvari su korisne ako imaju smisla i rešavaju probleme, ali u gradovima gde otpadaju komadi fasade, cigle, pa čak i cele terase ovo uopšte nema smisla. Na stranu što će ovim da kažnjavaju običan narod, a tamo gde su maltene slapovi iz klima, na javnim i stranačkim zgradama, ostaviće i dalje da vise te spoljne jedinice.

Vrh