illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.842
Moja konfiguracija
To mi je izgleda najbolja opcija. Kad god sam brzopleto reagovao, skoro uvek sam se zeznuo. Nekada treba odbrojati do 10.@lukija: daj im jos malo fore.
Reklama sa majmunima moze da se vrati kao bumerang. Opet, razumem programere, njima je dat neki posao, verovatno nemoguc da se resi u kratkom roku ali menadzment je taj koji kaze sta i kada. Ja sam uvek na strani programera jer ipak su do sada napravili kakve takve drajvere.
Vidim u Digital-u postoji interview sa Catalystmakerom, procitacu sta kaze covek (znam da je bio interview na netu ali me mrzelo da citam, vise volim papir). Nisam 100% siguran ali to im je praksa da svakog meseca izdaju WHQL drajvere. Nvidia je malo drugacija, nekada se desavalo da prodje vise od mesec dana (mozda i dva, tri) dok ne izdaju oficijelne drajvere. Ali kod NV su cesto "cureli" beta drajveri koji su nekada bili bolji od oficijelnih (ja se konkretno secam 169.09). A cesto nisam morao ni da ih menjam. Od kako sam presao na ATI, smucio mi se onaj Dominate DirectX 11 with ......ne znam samo gde se zuri i zasto mora da se zbrza. niko ih ne vija
Known Issues Under All Windows Operating Systems
- Intermittent grey screen or vertical line corruption may randomly appear on the screen
To je najmanji problem, jer ovaj novi CCC iako je konfuzan radi. Mislim da im je drajver u ovom trenutku mnogo veci problem... To baziram na recima korisnika koji su testirali novi drajver na seriji 5.^mislis na to da je CCC ostao 9.12, a driver doziveo "quantum leap" na 10.1 ?
Ovo mi se konstantno dešava na Sapphire 5770. Krvi bi se napio nekome iz Ati-jaDa li je neko procitao release notes? Ja jesam i zanimljivo je ovo:
Known Issues Under All Windows Operating Systems
- Intermittent grey screen or vertical line corruption may randomly appear on the screen
Ovo samo za Mass Effect 2, right?Meni je nestalo nekoliko postova pa cu da ponovim samo ovaj za hotfix:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/force-Anti-Aliasing-support-in-Crossfire.aspx
uh izem ti vic prepoznah se u tvojoj receniciLjudi jel znate ono kad se pojavi neki noob na forumu i izjavi "ATi je za igre, a NV za posao" Pa se onda svi smejemo takvoj izjavi Gledam probleme sa ovim driverom i shvatih da je taj neki noob totalno u pravu
Ma, ne igram Mass Effect niti cu igrati, te mi ovaj hotfix i njegova mogucnost normalnog forsiranja Antialiasing-a nista ne znaci... zato "pass"Ne razumem? Drajver ko drajver samo je dodata podrska u internim profilima za Mass Effect 2 tako da mozes da forsiras AA iz drajvera normalno (u prevodu, reaguje na masseffect2.exe, ne moras da preimenujes u ut3.exe).