MegaSkot
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 2.606
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
Kad sam ja danas na benchu o tome pisao, likovi zinuli kao da pričam o kovrdzama Yul Brynner-a 
Ko će da mi plati sate izgubljene u restartima i satima koje sam trebao da provedem radeći?
Sad Ati (dok je ne reklamiram i ne razbijem nekome o glavu) i nikad više

Ko će da mi plati sate izgubljene u restartima i satima koje sam trebao da provedem radeći?
Sad Ati (dok je ne reklamiram i ne razbijem nekome o glavu) i nikad više
Poslednja izmena:
pa nema smisla.. Prosli put neki Gainwardi zezali, pa Sapphire 4870-e ..bez veze. OK desava se, ali jbg meni kada bi zapala neka koja (me) zeza iznervirao bih se sigurno. I razumem ljude kada kazu nikad vise ATI jer mi se cini da nvidiine karte nemaju ni blizu toliko problema, bilo hardverske bilo softverske prirode. No dobro, life goes on..
Na drajvere se zalim jedino zbog shimeringa, ignorisem vec nedostatak opcija poput profila (funkcionalnih i lakih za koriscenje) i podesavanja TV-a, video akcelaracije isl. Ne koristim dva monitora odavno, imam dovoljno jak cpu za HD materijal itd. ali svakako se ne bi bunio kad bi HW akceleracija normalno radila i sa necim drugim osim sa PoverDVD i MPC HT edition...nVidia je radila i sa KMP kako treba i sve opcije iz drajvera su pritom radile (sharpening, noise reduction, color range, dynamic contrast isl.)