Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
OK, ne bih isao dotle da nekog vredjam. Ti ljudi rade sta im tamo neko kaze. Samo konstatujem cinjenice. CCC samo instalacija uzme 52MB (necu ni da gledam koliko uzme instalirano) ?! Event log puni kojekakvim exception-ima (koga to uopste interesuje osim ako nisi programer). ATT uzme 1.8MB. OK, ne mozemo od autora ATT ocekivati cuda jer nema podrsku (potpisivanje drajvera kosta 500$ godisnje, a da ne pricam donacija HW ....). U slucaju Unwindera, neko je prepoznao talent i angazovao coveka pa imas apsurdnu situaciju da MSI Afterburner i EVG Precistion Tool imaju signed drajvere a Riva Tuner nema .... Strpicu se valjda jos 2 -3 meseca (znajuci sebe to je Mission Impossible) pa cu da udomim ovog jadnika.Lukija postajes gori od mene Naravno, apsolutno si u pravu. Ja sam odavno jos na jednom drugom forumu popio warning poene kad sam ATI drajver tim poredio sa 6 majmuna koji stiskaju odredjene dugmice kako bi dobili bananu...Suvisno je govoriti o tome koliko dugo postoje nVidia profili...Prosto ne mogu da verujem da ovi u CCC tako rade :O