Ti stvarno drugu rami ne veruješPar domacih korisnika je prijavilo da u manje zahtevnim igrama klok pada ispod defaultnog i onda dolazi do nekog stucanja. Ako se ne varam navodili su Kingdoms of Amalur the Reckoning, King's Bounty, Torchlight, Post Apocalyptic Mayhem.
Takodje, rekli su da se ne moze nikako to srediti.
Rama u Kepler temi rece da se moze srediti setovanjem u drajverima na maximum performance.
Bilo bi super da prvo pokusate da reprodukujete taj problem, pa onda i da vidite da li ga je moguce resiti.

posto ne primecujem nista oko tih filtera. Zato mora neko prvo da utvrdi da zaista postoji problem, pa onda da primeni tvoje resenje da vidi da li ga je to sredilo.upravo sam igrao amalur ~30min i torchlight ~20min, nikakvog stucanja nemaPar domacih korisnika je prijavilo da u manje zahtevnim igrama klok pada ispod defaultnog i onda dolazi do nekog stucanja. Ako se ne varam navodili su Kingdoms of Amalur the Reckoning, King's Bounty, Torchlight, Post Apocalyptic Mayhem.
Takodje, rekli su da se ne moze nikako to srediti.
Rama u Kepler temi rece da se moze srediti setovanjem u drajverima na maximum performance.
Bilo bi super da prvo pokusate da reprodukujete taj problem, pa onda i da vidite da li ga je moguce resiti.

On je to vrteo i testirao, ja sam pisao tekst.

Bila je Mafia II pre, izbacili smo je... Igra jednostavno dobro radi na svemu iznad HD6850.Jel bi mogli da ubacite Mafia 2 ?

Jedan deo radi cpu a neke elemente gpu ali stvarno sumnjam da ova graficka uz i5 2400 bar ne moze da zgazi sada vec matoru mafiju 2 

Cekamo da se Diabolique javi, bolestan je, odmara, pa da ga ne silimo ako nije moranje. Javice se cim bude mogao.I sta bi, jel SS3 dx11?![]()

Mora da je od onih kolaca sa prezentacije, lepo sam mu rekao da se sabere...Cekamo da se Diabolique javi, bolestan je, odmara, pa da ga ne silimo ako nije moranje. Javice se cim bude mogao.
![]()

otključavaju same u zadato vreme, da se upali svetlo ili tv ugasi svetlo ili tv... i tako dalje, Moja poenta je da nevidim ni jedan razlog za ovakvu količinu oduševljavanje spram jednog komada Hardwear-a koji u svojoj suštini nema ništa što se može nazvati tehnološkim probojem, već upgread-om kvaliteta komponenti, koje su u svojoj suštini odavno takve u sličnim uredjajima koji se koriste u vitalnim civilnim ili vojno policijskim elketronskim infrastrukturama.na primer, kao što je to neko već davno rekao Gforce 2(a tek 4) je bila skoro veća revolucija na polju GPU-a nego sve što se pojavilo posle, tj koju je razliku u brzini i kvalitetu donela jedna Gforce 4-ka u odnosu na Savage ili Voodu ...je mnooogo radikalnija, nego sve današnje super nove i super brze karte, a uz to osnova primenjene tehnologije na Gforce4 i ove GTX680 se ne razlikuju za milimetar(ne zovem ih više kartice, jer odavno su prestale biti "veličine minutiva"...moja prognoza je da će se za najdalje tri meseca pojaviti i brža i bolja...i šta onda....vi ljudi sa ovog foruma, kao osvešteni Hardwear-ashi i ljudi od hooby-ja ili profi struke, treba javno da počnete da se zalažete za prestanak tih prevara, da se počnu davati ljudima trajnije tehnologije, koje če se moći lako upgreadovati da li nekim malim hardwear-skim dodatkom ili slično, a ne da se posle tri godine (to je prosek u americi)ceo računar BACA i kupuje novi, bolji, brži...treba ljude početi osveštavati koliko u jednom današnjem GPU tipa ovog predstavljenog ima vrednih materijala, koji su se teškom mukom izvadili iz ruda, putem rudara koji su u nekom rudniku bakra, silicijuma, kvarca , zlata, kalaja....ma samo navedite, prolili silan znoj i plaćeni "šaku riže" za to...u americi se BACI, na Djubre...najstrašnije je činjenica, da se računarske komponente najteže recikliraju, tj. recikliranje cenovno nadmašuje proizvodnju nove količine potrebnih materijala, jer kao što svi znamo na računarima su različiti materijali, različitih hemiskih osobina, na suviše zgusnutom i malom prostoru , da bi se isplatilo nekom da razdvaja.bakar od kalaja, pozlatu od "štampe" i slično, nego se samo osnovne plastike i limovi žice i krupniji komadi koji imaju toxična svojstva, u većini država, naravno da u japanu postoje pogoni koji i računarske komponente recikliraju, ali to je Japan, onda Novi Zeland, I svega još nekoliko zemalja rade 90% reciklažu upotrebljenih materijala.Uglavnom mnogo bih se više oduševio nekim rešenjem koje bi možda u startu bilo nešto manjih mogućnosti ali sveukupnog potencijala koji bi u svakom aspektu nadmašivao današnji "arhitektonski" koncept jednog prosečno moćnog PC-ja
Samo smatramo da je bolje da smo otvorili jednu posebnu temu. Mozemo da uradimo split.
To je tacno. I vec je pocela da pucatzv Neo-Con i Neo Liberal kapitalistička doktrina koja ima samo jedno pravilo MORE...MORE..MORE...ne može još dugo opstati...

fora sa ovom kartom je sto ne morash da brinesh kada su klokovi nategnuti, hladjenje je vrhunsko, a komponente su na karti su odlichne, a pored svega je daleko tisha od referente karte. Mozesh slobodno da je ostavish debelo klokovanu i da tako "vozish" svaki dan. Sve ima svoje.

'el tako si u mogućnostine nego cu da radim hot wire i da lemim zice![]()