Njega sam video ovde.nisam siguran za taj thermal...
hahahah nemam drugar licni razlog vjeruj mi a ni hejt imam samo na ljudsku glupost a to je sta su kompanije uspjele napraviti da klincima prodaju iste stvari samo sa sarenom lažom isto pakovanje .lp .Zaista ne razumem čemu toliki hejt, ali ok. Valjda imate neki validan lični razlog.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
ma jasta je nego ok samo rgb do neba to neka bude prva stavkaEvo ga razlog :
Uzimati komponentu koja ima RGB - Sasvim okej
Uzimati komponentu zato sto ima RGB - Svaki put cu pisati ovakve postove kad to vidim :shrug:
Ne znaš ti još s kim imaš posla. Nemam džaba sopstveni i jedinstveni rank na forumu Mobilnog Sveta - Sertifikovani Trol.hahahah nemam drugar licni razlog vjeruj mi a ni hejt imam samo na ljudsku glupost a to je sta su kompanije uspjele napraviti da klincima prodaju iste stvari samo sa sarenom lažom isto pakovanje .lp .
ma samo opusteno malo sale nije nikad na odmet posebno u ovakvim korona vremenima .Ne znaš ti još s kim imaš posla. Nemam džaba sopstveni i jedinstveni rank na forumu Mobilnog Sveta - Sertifikovani Trol.
Više sam bockao drugog kolegu forumljana, ali ipak nisam mogao da se ne složim s njim iako volem blink-blink.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
Hvala.Arctic.
Uzeo sam DUO verziju, u gigatron je 6500, mene izaslo 4950 na KP.U gigatron imas za 5 i nesto. Tako da je verovatno bilje da uzmes tu nego da narucujes preko kp.