Ne postoji ovde temperatura, samo termalna margina.Koji kuler imaš? Da budem precizniji... kakve su ti temperature za vreme igranja?
Cenim da se gleda HWmonitor?Porucio sam CM Hyper TX3 EVO, ceka se da stigne. Trenutno je podesen na 65W procesor na fabrickom kuleru temperature 60-65 u ovom slucaju.
Da Hwmonitor gledam, al sigurno vrti 60 i koji stepen na 65W, kad spustim na 45W bude 50 na max opterecenju, al zato na 95W mi ugasi komp posle 10 min samo google da je upaljen . Ja se nadam da zaista ta voltaza pravi tu razliku trenutno jer nema smisla da mi Dota 2 ima 25 fps na low nije to toliko low procesor bar je za dotu i cs go odlican ne pominjem neke bauk igre mada i bf 4 ako pogledate na yt sa crossfire r7 250 vrti 50 fps na high. Ne nije pomoglo to park i unpark ista situacija skroz.Ne postoji ovde temperatura, samo termalna margina.
Cenim da se gleda HWmonitor?
Gledaj samo AOD (AMD OverDrive).
Znači, nije pomogao Unpark Utility.
Nije falicno nego stock cooler ne moze ohladi 95W, i na 65W se muci 60 drzi. Golo gov*o od hladnjaka velicine jedne manje pepeljare.Ni u kom slučaju ne sme da se gasi kad sve radi na fabričkim vrednostima. Nešto je falično, hladnjak, APU ili napajanje.
U ovom slučaju, ne gleda se HWmonitor, jednom rečju zanemari ga, već AOD.