pa da, samo da nadjemo ljude koji koriste te aplikacijeEh... Pa, mislio sam na neke proverene, koje ljudi sa ovog foruma koriste
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight - odlična, ima sve varijante, čak i morzeovu azbuku.Treba mi "flashlight" aplikacija, ali ne ona što pali ledove na blicu, nego ona što daje skroz beo ekran na primer. Imate li neke konkretne predloge?
Instalirao, radi super!
pa sto ne koristis GO Power Master?Ima li neki neki app kao GO power master koji na widgetu pokazuje estimate preostalog vremena baterije, a kad se nabode na punjac pokazuje estimate potrebnog vremena za punjenje, plus da ima statistike upotrebe?
"Although the HTC Wildfire S is a recent phone, MSM7227 is an ARMv6 processor that is unsupported by Firefox for mobile. Firefox needs a phone that supports the ARMv7 instruction."Sto glupi firefox nece na wildfire s da se instalira?!
Zbog mobilnog Firefoxa?!? Ma, nema potrebe, nije FF (imho) još toliko dobar. Ja sam ga isprobao na mom tabletu, ali sam ga obrisao ubrzo (sporiji je od ugrađenog browsera i Opere, čak mi deluje i nepreglednije). Mada, siguran sam da će ga Mozilla "opraviti", ali svejedno mi nedeluje kao razlog za zamenu telefona.Stvarno cu izgleda morati da menjam tel!
Ja koristim exdialer, ako mislis na dialere.Izvinte sto se ubacujem, al dal ima neki zaseban program za "pozive" ili mora da se koristi default varijanta? Videh neki Viber, al to mu dodje nesto kao skajp i ne svidja mi se bas.
viber od zadnjeg update-a radi i na JBMislis na voice pozive? Da bi to promijenio treba ti poseban launcher.
Sto se Vibera tice, to je IM program koji zahtijeva internet konekciji i takodje sagovornika sa instaliranim Viberom (Viber trenutno ne radi na Jelly Bean Android-u, ICS i GB su podrzani). Insralira se, i automatski iz imenika pokupi brojeve ljudi koji ga imaju instaliranog. Odlican program za takvu vrstu komunikacije, jos bolje - bez znacajnog uticaja na bateriju (dok nisam dobio OTA Jelly Been non stop mi je bio upaljen)...
Niko ne koristi ovako nešto?Dajte predlog za neki free program za gledanje TVa (kao što je na Win-u Readon TV Movie Radio Player).
Jutros saznao i instaliraoviber od zadnjeg update-a radi i na JB