Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Kompas Na Vašem Androidu ( Compass On Your Android™ by Ogir Design )
Kompas Na Vašem Androidu je aplikacija za sve vas koji volite da provodite vreme u prirodi. Kada planinarite ili kampujete veoma je važno da znate u kom pravcu idete, a zahvaljujući ovoj alatki za orijentaciju ćete uvek znati gde je sever, i nikada se nećete izgubiti. Sve što trebate da uradite da biste pravilno koristili kompas je da kalibrišete vaš telefon, i to je to! Podesite pozadinu koju želite da koristite, odaberite dizajn za kompas, i prilagodite ga svojim željama.
Penjanje Najboljeg Monster Kamiona ( Best Monster Truck Climb Up by Aldutek Extreme Racing )
Spremite se za avanturističku igru, i pokažite vaše veštine! Penjanje Najboljeg Monster Kamiona je besplatna trkačka igrica, u kojoj morate da savladate sve nivoe kako biste mogli da igrate u drugim "svetovima". Postarajte se da zaradite dovoljno novčića kako biste mogli da kupite bolje vozilo, i poboljšate ga da bi išlo brže. Puno zabave vas čeka, tako da počnite da igrate danas, i budite najbolji među prijateljima!
Frizure za Momke – Uređivač Fotografija ( Boys Hairstyles Photo Editor by Montages Plus )
Dragi momci, ako želite da promenite frizuru, ali niste sigurni da li će vam lepo stajati nov izgled, onda trebate da preuzmete besplatnu aplikaciju Frizure za Momke – Uređivač Fotografija, i eksperimentišete lako! Ova aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, i sve što trebate da uradite je da ubacite sliku iz vašeg uređaja, i onda odaberete ram koji želite da koristite, i namestite vaše lice tako da se uklopi u rupu.
Uskrs – Žive Pozadine ( Easter Live Wallpapers by Fantastic Live Wallpapers )
Svi vole praznike! Oni donose radost, i uvek se lepo provedemo kada slavimo sa ljudima koje volimo. Ova aplikacija je posvećena Uskrsu, i nudi puno pozadina koje će ukrasiti velike ekrane vaših pametnih telefona. Ako volite prazničnu euforiju, i hoćete nekako da promenite vaš uređaj, onda biste trebali da pogledate ove divne pozadine. Aplikacija Uskrs – Žive Pozadine takođe nudi leteće objekte koji će lebditi naokolo, a najbolji deo je da je potpuno besplatna!
E novi sam ovde na Axe forumu elem imam jednu aplikaciju koja zaradjuje pare dok setate ili se vozite zove se glook.me i fora je u tome sto moj tata na poslu predje preko 100km ali nema dovoljnu verziju androida da bi skinuo ovu aplikaciju za aplikaciju je potrebna verzija 6.0.1 dok on ima 4.2 probao sam tu nesto da cackam oko api levela ali mi nije uspelo ako biste generirali novi apk od ove aplikacije koji moze da se pokrene na androidu 4.2 bio bih vam dozivotno zahvalan evo linka aplikacije Download GLOOK - Keep Moving. Keep earning. App Apk- APKMonk
I am using Mod with many entertaining game apps and the interesting thing is I am playing racing game on it with high speed experience with enough android version to download this app. , you can try the game here is the link to the app Visit site