Ovo je otprilike i poenta svega, nema dalje.Mozda njemu i radi,ali generalno android je krsMislim kada ne moze da radi kako treba na telefonu od 600e sa quad core procesorom i gomilom rama itd itd.. nema o cemu da pricamo
![]()
Jeeeeste, garant ti ne laguje ništaJeeeeste, sto meni ne laguje nista![]()
Da pretpostavim, ti si korisnik iPhone-a.Ovo je otprilike i poenta svega, nema dalje.
a iphone radi kao podmazan, ne stuca ni malo, sve se odvija i pre nego stisnes neku ikonicu...Ti si unikat, ni jedan tvoj Android nema laga, nema baga i nema problema, dok svi ostali na ovoj planeti imaju iste zamerke i žale se na iste stvari![]()
Ja verujem da sam medju prvima u Srbiji dobio primerak Iphone 4-ke kad je izasla (jer time se bavim pa nije cudno da neke odredjene modele za kojima je pomama i pre nego izadju dobijem u ruke u prvim isporukama) i uzeo sam da ga cackam i drndam... i na sta sam naisao? zamislite, krenuo da kucam sms i stucne mi Iphone 4 dok sam kucao sms... Ja to stvarno nisam to ocekivao od telefona koji se tad krenuo prodavati po okruglo 870e na sivom trzistu...Mozda njemu i radi,ali generalno android je krsMislim kada ne moze da radi kako treba na telefonu od 600e sa quad core procesorom i gomilom rama itd itd.. nema o cemu da pricamo
![]()
lako je tebi, ti si na WP7Jeeeeste, sto meni ne laguje nista![]()
E samo nesto, sta fali kako android radi na klipu koji je postavljen u prvoj poruci? Uostalom uvek imate izbora, svako odabere sta mu se svidja, nekome mozda smeta sto ce nekada da zalaguje nekome smeta nesto drugo kod drugog OS-a, bitno je da odaberete sta je vama prece. A sada da li je nesto djubre ili ne ne bih znao reci. Definicija djubreta je subjektivna.Mozda njemu i radi,ali generalno android je krsMislim kada ne moze da radi kako treba na telefonu od 600e sa quad core procesorom i gomilom rama itd itd.. nema o cemu da pricamo
![]()
Možeš tako reći, a možeš reći i da je apple-u trebalo 4 godine da dobije najosnovnije stvari koje su imali i dumb telefoni.Ovaj radi ok,i trebalo im je samo 4 godine![]()