demios
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 26.04.2009.
- Poruka
- 522
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ja sam uzeo sad ovog LCa, a sa chiftecom mi je radilo sve bre, a isto su bile gigabyte ploče. Ne verujem da da je do napajanja, ali probaću i sa corsairom od 650W koje mogu da uzemem od drugara. Evo sad teram ovaj cpu kao x4 na 1.45V vrti se linx u pozadini. Oko 7 sati idem do drugara da pozajmim patriot memoriju, pa ću probati sa njom.
Opet pitam, zbog čega lepo radi prvo, pa onda neće, tj hoće ali tek kada se računar ugasi pa se ostavi jedno pola sata i opet se upali? Kao da je neki zamor materijala (otornika, zavojnica) u pitanju?
EDIT: Ja imam LC ali nije ista platofrma kao taj chif. Chif je CWT,a ovaj Andyson (valda?). Imao sam chifa ranije od 550W, ali opet kažem, radilo mi je 4 gigabyte ploče sa njim, nije sigurno do napajanja. Opet napominjem probaću sa Corsairom tj seasonicom.
EDIT2: EVo "plavca". Krećem lagano na bus, pa nemam vremena da guglam. Šta mu to dođe tačno? Šta ga zeza?
124 greshkka. siguran sam 95% da ti trazi vishe vcore. mozda se degradirao cpu ili shta vec, ali to je tipichno za amd kad fali vcore.
za napajanje, ne znam, probaj, ali ovo gore potpisujem.
a takodjer, vrlo moguce d ati zvuchna pravi neki konflikt. ischupaj je iz kompa pa probaj bez nje.
Poslednja izmena: