Ja volim Ryzena i zamenicu bubreg za 1300, sa vodeno hladjenje i kupicu MSI TITANIC zato sto je bela. Bubreg mi je inace pokvaren .
EDIT: Ne zamerajte, ovo mi je prvi post
Uz Titanik plocu mora da ide vodeno hladjenje - preporucujem Eisberg vodeno od CM-a.Ja volim Ryzena i zamenicu bubreg za 1300, sa vodeno hladjenje i kupicu MSI TITANIC zato sto je bela. Bubreg mi je inace pokvaren .
EDIT: Ne zamerajte, ovo mi je prvi post
Ortak narucio am4 kit od CM za hyper 212 plus, 7.5 evra postarina (u tranzitu je zadnji put kad sam ga pitao)Ja sam cimao za 212 jos dok nisam znao da Hero ima AM3 rupe. I da CM daje besplatno ali do srbije postarina je 20-25evra tako da nema nista od toga...
Cu da cimam cooler master da ih pitam da mi posalju montazu za ovaj moj,
noktua radi to gratis, svaka im cast.
I naravno prvi test je AMD blender da dokaze superiornost najnovijeg AMD gejming procesora a najbolji blender rezultat ima Xeon E5-2683 v3 toliko o optimizovanosti testa za igre.
Eeeee, da su to bar alternativne vesti nego glavne, mejnstrimIl se pomiri sa alternativnim vestima/informacijama/podacima ili na planinu, nema trece
Da, tacno je. Sto se tice R3 u drugoj polovini godine, vrv pocetkom tipa jun/jul.Jel tacno da su R5 najavljene za 11 april?
Послато са HUAWEI CUN-L01 уз помоћ Тапатока
Zanima me tvoje misljenje u vezi ovog lika sto je reko/objasnio da ne valja kako je napravljen kes kod rajze?
Onda ne valja keš ni na recimo Q9550...Zanima me tvoje misljenje u vezi ovog lika sto je reko/objasnio da ne valja kako je napravljen kes kod rajze?
Osim ako nesto nisam propustio, Ryzen bi trebalo da ima Dual Channel IMC zar ne ?PRO>KOMP.< Ako vam Ryzen sluzi za neke teze poslove tipa obradu podataka je napisao(la):Quad channel[/B]-u podrzava maksimalnu brzinu od 2666MHz.
Osim ako nesto nisam propustio, Ryzen bi trebalo da ima Dual Channel IMC zar ne ?
Osim ako nesto nisam propustio, Ryzen bi trebalo da ima Dual Channel IMC zar ne ?
Upravo tako.Dr Sidious je napisao(la):Mislio je na sva cetiri popunjena slota za memoriju.
Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока