Pogledaj sta je zverkica od kartice
Ljudi su stavili ogroman hladnjak u smislu duzine iako je kartica duplo kraca ali ne stede na materijalu kao posrani prozivodjaci nvidie.
www.xfxforce.com
Nice!Ja smanjujem sve sem rezolucije. Igrao sam na TV Sajber pank probao i fantastično je izgledala grafika sa nešto smanjenim detaljima al rezolucija ostala 4K.Pitanje za @Dom1nat0R, @Uruk i druge članove koji se igraju na 4K TV-u ili 4K monitoru: pretpostavljam da igrate u 4K, ali kada novije igre ne mogu da postignu dovoljan broj sličica za fluidno igranje, verovatno tada smanjujete rezoluciju a ne detalje? Ako je tako, koliko je primetna razlika između igranja u 4K i 2K? Bitni su mi samo single player naslovi.
Da li se to dešava iz čista mira i ako je sve dobro povezano ili ipak neko nestručno povezivanje ili rukovanje?nije da osmopinci nece da zavare.
"To add, the main cause for the connector failure was a since PCIE PSU cable using the daisy chain splitter. Completely my fault as it’s been a long long time since I built a PC and I was a little ignorant with Power demands."Da li se to dešava iz čista mira i ako je sve dobro povezano ili ipak neko nestručno povezivanje ili rukovanje?