Ocigledno da neko ima CPU. Screenshotovi najverovatnije nisu fake. Samo je problem optimizacije. Nema teoretske sanse da je FX sporiji 25-30% od Thubana na istom kloku i da mu treba 5+ GHz da bi pratio Thubana na 4.2 GHz. To je *****astina. Bolje onda da nisu ni pravili nov cpu.Naravno da ga niko nema kad postoji samo na papiru...
Ne vidim sta oni tu varaju? Ti ocigledno imas neki troll problem....AMD nova politika ako nemozes da pobedis, varaj
Kao sto rekoh, mozda i neko ima... cim postoje screenshotovi. Problem je sto je podrska diskutabilna.Očito da je Obrovsky Ćčovek kupljen za šaku dolaraĆ. Izgleda da niko trenutno nema finalne primerke FX serije CPU. U suprotnom bilo bi daleko više informacija ili poluinformacija o performansama.
Nisu screenshotovi fake... Pa i ja se plasim da nisu dzaba krecili. Ali svi sajtovi koji imaju kakve-takve rezultate BD-a kazu da je moguce da je potrebna optimizacija AM3+ ploca.. Tako da mozda i ima neke sanse. Kazu da BD najbolje radi na Crosshair V, a da na Gigabyte UD7 ima nekih problema, kao i na MSI.Ocigledno da neko ima CPU. Screenshotovi najverovatnije nisu fake. Samo je problem optimizacije. Nema teoretske sanse da je FX sporiji 25-30% od Thubana na istom kloku i da mu treba 5+ GHz da bi pratio Thubana na 4.2 GHz. To je *****astina. Bolje onda da nisu ni pravili nov cpu.
Pre ce biti da je problem do optimizacije i do BIOS-a.
O ovome smo vec dosta pricali. Ako naprave takvu zvezdastinu onda zaista zasluzuju da im se svi smeju.Nema teoretske sanse da je FX sporiji 25-30% od Thubana na istom kloku i da mu treba 5+ GHz da bi pratio Thubana na 4.2 GHz. To je *****astina. Bolje onda da nisu ni pravili nov cpu.
Pa da, tako bi trebalo, bar se nadamZnaci, update biosa i CPU radi u fullu.
... to je i cilj, ovo je će zapravo biti odgovor na FX X8 superiorne multi-thread performanse..... za masu obicnih stvari ta dva dodatna jezgra ne sluze nicemu, kao i 4 kanalni memorijski kontroler, kao i 15MB L3 cachea.
Cudno, ko zna kako BD izvrsava x87 FPU kod. Doduse, nista od toga nije cist FP, ima dosta mesanih instrukcija. Prosto mi je neverovatno da wprime toliko podbacije, koji vrlo malo izvrsava FP instrukcije.Hm ... "friški" FX 8150 + Asus CH5 Formula, SuperPi i wPrime podbacili (na razini A6 3650). Zar je doista do BIOS-a / AGES-a?
mene nije cudno ako je za novu cluster arhitekturu i na nivou windowsa potreban navi drajver za optimalne performanse.Cudno, ko zna kako BD izvrsava x87 FPU kod. Doduse, nista od toga nije cist FP, ima dosta mesanih instrukcija. Prosto mi je neverovatno da wprime toliko podbacije, koji vrlo malo izvrsava FP instrukcije.
Sta bi taj drajver trebalo da radi osim da regulise turbo i power managemant... ?mene nije cudno ako je za novu cluster arhitekturu i na nivou windowsa potreban navi drajver za optimalne performanse.
Sent from my M9 using Tapatalk
Seti se RDTSC patch'a kad je prvi dual AMD izasao... Mene licno lose Wprime'a performanse smrde. Imajuci u visu prosireni FP ... upravo wprime bi trebao da kida.Sta bi taj drajver trebalo da radi osim da regulise turbo i power managemant... ?
Koliko znam wprime vrlo malo koristi FPU. Procackaj kod sa debuggerom. Uglavnom je integer. Meni smrdi da nesto sa frekvencijom nije u redu. Inace meni wprime2 nije ni radio na Llano-u jer nije mogao da izvali frekvenciju procesora, tako da ko zna sta je tu problem.Seti se RDTSC patch'a kad je prvi dual AMD izasao... Mene licno lose Wprime'a performanse smrde. Imajuci u visu prosireni FP ... upravo wprime bi trebao da kida.