Lukija
PCAXE Eminent Guru
- Učlanjen(a)
- 13.04.2009.
- Poruka
- 2.564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Gde je taj test? Jeste otvarali posebnu temu ili moram ovde da listam unazad?Ako ste primetili, ja sam u testu Bulldozera na sekiri radio sa affinity maskom.
Papreno, jos 20e i tu je 2500k .Najzad su se pojavili u prodaji i kod nas. AMD FX-6100 na 3.3 GHz kosta oko 160 evra sto je u rangu cene starijeg AMD Phenom II X6 1090T koji radi na 3.2 GHz.
nisu normalni :ajoj:Najzad su se pojavili u prodaji i kod nas. AMD FX-6100 na 3.3 GHz kosta oko 160 evra sto je u rangu cene starijeg AMD Phenom II X6 1090T koji radi na 3.2 GHz.
ako je u pitanju neka rugoba daIzreka: "Koštao me ko prva ljubav", dobija smisao.
Bas tako. To cudo bez obzira koliko radilo neefikasno, treba "nastampati" u nekom normalnom yield-u, a to kosta. Kome se ne svidja, ne mora da ga kupi. BTW, bas me zanima da li se otkljucava taj 6100.Sto nisu normalni, toliko kosta procesor.
Nisu normalni sto nisu napravili za te pare dobar procesor a ne zato sto toliko kosta proizvodnja istog...
Ko voli AMD i kupuje ga sada, svakako bi ga pazario.
pa to je njihov problem sto ih kosta toliko cenu odredjuje trziste a ne proizvodnja u westmare ne kosta sigurno 1000e u proizvodnji ali trziste je dozvolilo da on kosta 1200 1300eSto nisu normalni, toliko kosta procesor.
Nisu normalni sto nisu napravili za te pare dobar procesor a ne zato sto toliko kosta proizvodnja istog...
A mene zanima kada ce se pojaviti softver koji podrzava nove instrukcije i koliko ce ubrzanje doneti jer bi to moglo koliko toliko da popravi stvari sto se tice performansi.Bas tako. To cudo bez obzira koliko radilo neefikasno, treba "nastampati" u nekom normalnom yield-u, a to kosta. Kome se ne svidja, ne mora da ga kupi. BTW, bas me zanima da li se otkljucava taj 6100.
Hoce, kupice ti ljudi i bulldozer procesore, samo da se oporave od zamene napajanja.Sto nisu normalni, toliko kosta procesor.
Pa mogu da uzmu Bulldozer FX-4100 i zadrze postojece napajanje.Hoce, kupice ti ljudi i bulldozer procesore, samo da se oporave od zamene napajanja.
Khmm...Papreno, jos 20e i tu je 2500k .