Pa kad postoji treća sezona zna se da on mora ostati glavni i dalje / živ. To se moglo naslutiti e sad da li se sve moralo tako desiti i šta planiraju dalje, pojma nemam. Koliko su nahvalili to finale ja čekao ko ozebo sunce i na kraju "naah".Toliko sam hvalio Hanibala.... da bi na kraju ufonjali max. Poslednja epizoda druge sezone jedan veliki WTF?
Zanimljivo, moraću d aje pogledam, pogotovo što vidim da u seriji glumi i Richard CoyleTrenutno gledam Crossbones. http://www.imdb.com/title/tt2400631/
On me je iznenadio. Ja ga znam samo iz Coupling kao luzeraZanimljivo, moraću d aje pogledam, pogotovo što vidim da u seriji glumi i Richard Coyle
Znam ja. Dzesi je otisao da vozi NFS, a Walter je pronasao Godzillu!Da ti kažem kraj?
Kitchen ConfidentialIma li neka serija u vezi kuvanja? Ono fora neki restoran, hotel i chefovi Uvek sam gotivio kuvanje i emisije tog tipa. Nisam primetio da ima neka serija
Jesi pogledao par postova iznad?Ima li neka serija u vezi kuvanja? Ono fora neki restoran, hotel i chefovi Uvek sam gotivio kuvanje i emisije tog tipa. Nisam primetio da ima neka serija