Lepo Djordje,mada bolje da stavish obichan TRUEI da se nadovežem na svoj prethodni post i dodam još jednu sliku
Chekaj bre! Jel koristish ti to? Poshto bi PCAXE OC timu dobro doshla jedan tornado od 80mmEno ga u ormanu, spakovan u kutiju... inace, stvarno duva k'o nezdrav!
I dere se ko nezdrav Ja sam moj daaaavno prodaoEno ga u ormanu, spakovan u kutiju... inace, stvarno duva k'o nezdrav!
Ma mani se ti tih "muzoleja" To radi choveche i korisno je! Josh bolje shto je regulator crko, i onako nam treba full RPMJos se meni odlemilo nesto, dal' bese zica ili sta vec, ne secam se vise, sto sluzi za regulaciju broja obrtaja... pa sad moze da radi samo punim gasom!
2 Dule:
Nije problem, ce ti dam prvom prilikom
Ne koristi se, to je muzejski exponat... podseca me na neka lepa vremena
Ako mislis na moj post - nije 939, DFI Infinity P965S + Intel Core2Duo E6320 + prasinajel ovo neka s939 zver ?
inace treba da se proslavi CAR ovo 1000 zaljenje na plocu :blabla::blabla:plocu :banana:Bas Infinity i bas P965, ona slabija serija od LanParty-a, cudi me kako se ne secas... bila P965-S (sa FireWire-om i "all solid japanese" kondenzima) i obicna P956, bez toga. Ona "ultimativna overklokerska ploca"... ultimativna my ass, nikada me nijedna ploca nije namucila kao ta, uvek je nesto bila kenjkava i kilava, totalno nedovrsen projekat... da bih na kraju redom, jednu za drugom, reklamirao tri ploce! ako se dobro secam. Jednoj crkao ceo jedan kanal memorijskih slotova (prva dva), drugoj stradao prvi PCIex16 slot, treca bagovala kada se ubaci USB flash, samo ga je disconnect-ovala i reconnect-ovala... ma, horor. Uzasna ploca.