Tooo stari. Odvalio si ga.I samo za mog prijatelja Sorda jedan rez u 3dmark 06 i jos jedno srebro na hwbotu sa SLI 2xevga GTX460 768Mb 192bit-a:banana:
Pogledajte prilog 5115
29732 poena
MSI AB, eVGA precision, sve mu dodje na isto... Ovo su default naponi, iz Riva Tuner statistic servera gledam u toku bencha klokove i iskoriscenost GPU-ova.Koji SW si koristio za oc graficke karte?
Nije problem, sinoc sam ga pokretao, i zakucavao mi je test na onim avioncicima, iz meni nepoznatih razloga, pre neki dan mi je prosao, ali nisam snimio rez, bilo je probe radi... Pokusacu veceras pa cu javiti/okaciti.@FantomX,jel mogu da te zamolim da pokrenes vantage ?
Da li si aktivrao opciju clock control cloning u MSI AB?MSI AB, eVGA precision, sve mu dodje na isto... Ovo su default naponi, iz Riva Tuner statistic servera gledam u toku bencha klokove i iskoriscenost GPU-ova.
Ihhh, jako si mi se naostrio... Smanji ovo, ugasi ono. Ajde bre, nabrijavaj tu masinu i da vidimo bar 25000...Smanji CPU score i ugasi HT, pa cemo se igramo
Zahvaljujuci tvojoj pomoci27384
@ rhher
Vidim sad i ti prebacujes 1 GHz na gpu.
Daleko od toga da je X6 za bacanje. Dugo sam bio na AMD-u, verovatno bih i sam sada bio na AMD X6 procesoru, da mi se nisu neke stvari poklopile za prelazak na i7 i onda iz znatizelje sada sam tu gde jesam.ali me cudi da imas u proseku 2k vise na testovima za kartu, ipak nije ni x6 za bacanje