Syllar
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 07.11.2017.
- Poruka
- 332
- Rezultat reagovanja
- 123
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 5600x
Motherboard:
MSI B350 Bazooka
RAM:
Corsair Vengeance 16gb ddr4 3200mhz Cl16
VGA & cooler:
Asus Dual RX6600
Display:
Asus TUF 249Q
HDD:
1TB wd blue + 120gb Ssd Transcend+ 1tb external + 500gb samsung 980
Case:
MS Industrial Hulk Pro
PSU:
Seasonic S12 620W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origin Core + G502
Internet:
Neki raspad ( 500kb/s download) - i dalje isti raspad od neta
Pozdrav,
Sobzirom da je trenutna 1060 prilicno zastarela , razmisljam se pojuriti neku novu igracku. Kapiram da su opciji ove dve sobzirom na procesor koji imam, zbog bottlenecka. Sad vecina bi rekla verovatno kupi bolju pa trpi dok ne uzmes bolji cpu, ali kad sagledam koliko sam zapravo peglao single player naslova od kada sam uzeo masinu (full odigranih ? mozda 10) i pritom pitanje jel dal bih sad ulagao jos novca (za cpu ili maticnu itd).
Po recenzijama ova 3050 uopste ne deluje lose, sacekao bih jos neka 2-3 meseca da ispratim cene eventualno al vidim da sad mogu da se nadju za nekih 400 eura.
Pitanje je, dal je to uopste isplativo il drzati se 1060 i to je to ?
Sobzirom da je trenutna 1060 prilicno zastarela , razmisljam se pojuriti neku novu igracku. Kapiram da su opciji ove dve sobzirom na procesor koji imam, zbog bottlenecka. Sad vecina bi rekla verovatno kupi bolju pa trpi dok ne uzmes bolji cpu, ali kad sagledam koliko sam zapravo peglao single player naslova od kada sam uzeo masinu (full odigranih ? mozda 10) i pritom pitanje jel dal bih sad ulagao jos novca (za cpu ili maticnu itd).
Po recenzijama ova 3050 uopste ne deluje lose, sacekao bih jos neka 2-3 meseca da ispratim cene eventualno al vidim da sad mogu da se nadju za nekih 400 eura.
Pitanje je, dal je to uopste isplativo il drzati se 1060 i to je to ?