Vule
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 1.973
- Rezultat reagovanja
- 256
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 420
Motherboard:
ASUS ROG Strix B650E Gaming Wi-Fi
RAM:
32GB Corsair DDR5 CL30
VGA & cooler:
PowerColor 9070XT Red Devil LTD
Display:
ASUS ROG Strix XG32WCS
HDD:
Kingston Fury Renegade 2x2TB / Kingston Fury Renegade 1TB
Sound:
Edifier R1700BT + Edifier T5
Case:
LianLi Lancool III Black
PSU:
Seasonic Focus GX 850W Gold PCIE5 2024
Mice & keyboard:
SteelSeries APEX 9 TKL / SteelSeries Rival 5
Internet:
Yettel 1000/500
Uh, ovi monitori u dual setupu, vrh, nemam sad love za još jedan, inače rado
Iako sam i prešao sa IPS-a na IPS, ovde jeste malo blještavija bela, ali je recimo i dramatično bolja crna nego na mom starom Dellu S2240L, kad uporedim te dve, na Dellu je tamno siva
Nema nikakvih probijanja, boje su fantastične, super je kalibrisan out of the box, doduše kao da je ovom mom primerku trebalo par dana da se "razradi" (mada je verovatno mojim očima trebalo par dana da se naviknu), prvih par dana sam imao osećaj kao da mi je sve nekako previše cool, pa sam smanjio zelenu za 3-4 stepena i pojačao crvenu, ali kako vreme odmiče, tako sam sve vratio tačno na pola kako je i bilo, jer sad deluje najrealnije. Modove nisam menjao, sve mi je na defaultu, brightness i contrast na po 70, black level low, black stabilizer 50, čini mi se da je tako bilo i kad sam ga raspakovao.
Gledanje nekog kvalitetnog 1080p snimka sa ovim tankim bezelima, koja bruka
Jedina mana mu je power led sa džojstika, koji sam disejblovao preko podešavanja da u radu ne sija, ali čim ode u standby ili sleep, štagod, treperi non stop. Doduše, to mi je smetalo prvih par dana uveče kad legnem, pa obraćam pažnju non stop na to, a sad legnem i spavam, ni ne gledam
Ne može da se isključi, to mu je "feature" 

Gledanje nekog kvalitetnog 1080p snimka sa ovim tankim bezelima, koja bruka

Jedina mana mu je power led sa džojstika, koji sam disejblovao preko podešavanja da u radu ne sija, ali čim ode u standby ili sleep, štagod, treperi non stop. Doduše, to mi je smetalo prvih par dana uveče kad legnem, pa obraćam pažnju non stop na to, a sad legnem i spavam, ni ne gledam