Vule
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 02.04.2009.
- Poruka
- 1.964
- Rezultat reagovanja
- 231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Uh, ovi monitori u dual setupu, vrh, nemam sad love za još jedan, inače rado Iako sam i prešao sa IPS-a na IPS, ovde jeste malo blještavija bela, ali je recimo i dramatično bolja crna nego na mom starom Dellu S2240L, kad uporedim te dve, na Dellu je tamno siva Nema nikakvih probijanja, boje su fantastične, super je kalibrisan out of the box, doduše kao da je ovom mom primerku trebalo par dana da se "razradi" (mada je verovatno mojim očima trebalo par dana da se naviknu), prvih par dana sam imao osećaj kao da mi je sve nekako previše cool, pa sam smanjio zelenu za 3-4 stepena i pojačao crvenu, ali kako vreme odmiče, tako sam sve vratio tačno na pola kako je i bilo, jer sad deluje najrealnije. Modove nisam menjao, sve mi je na defaultu, brightness i contrast na po 70, black level low, black stabilizer 50, čini mi se da je tako bilo i kad sam ga raspakovao.
Gledanje nekog kvalitetnog 1080p snimka sa ovim tankim bezelima, koja bruka
Jedina mana mu je power led sa džojstika, koji sam disejblovao preko podešavanja da u radu ne sija, ali čim ode u standby ili sleep, štagod, treperi non stop. Doduše, to mi je smetalo prvih par dana uveče kad legnem, pa obraćam pažnju non stop na to, a sad legnem i spavam, ni ne gledam Ne može da se isključi, to mu je "feature"
Gledanje nekog kvalitetnog 1080p snimka sa ovim tankim bezelima, koja bruka
Jedina mana mu je power led sa džojstika, koji sam disejblovao preko podešavanja da u radu ne sija, ali čim ode u standby ili sleep, štagod, treperi non stop. Doduše, to mi je smetalo prvih par dana uveče kad legnem, pa obraćam pažnju non stop na to, a sad legnem i spavam, ni ne gledam Ne može da se isključi, to mu je "feature"