Zaista jeftino prodaje taj kraken koji je cak i po ceni od 240€ bacanje para. A on daje 45€ vise xD
Kontaktirao sam ga, rasprodato. I to sam ga dva puta kontaktirao, i u novembru i u januaru. I sve druge koji su jeftiniji od 285€ sam kontaktirao i svi su rasprodati. Možda sam glup, ali nisam bas toliko glup da ja ne mogu naći sve te povoljne komponente koje ste mi preporučili. Svi mi preporučuju jeftine karte 3080, preporučuju i Arctic, ali niko da mi kaže gde ja to konkretno mogu kupiti. Sve sam ja to pitao i niko ništa od toga nema, a oglasi stoje stari a i cene stare. Neko je spomenuo EVGA 3080 za 1.080€, a voleo bih link da mi je ostavio da vidim gde ju mogu kupiti za tu cenu. Lako je praviti konfiguraciju na osnovu neažuriranih oglasa, a kad krenete u kupovinu vidite da je sve mnogo skuplje i teže.https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/kuleri/nzxt-kraken-z73/oglas/102646460?filter_id=779067417
Zaista jeftino prodaje taj kraken koji je cak i po ceni od 240€ bacanje para. A on daje 45€ vise xD
Pa nije to jedini prodavac na kp, probaj kod ovoga pa vidi jel ima sta u ponudi:Kontaktirao sam ga, rasprodato. I to sam ga dva puta kontaktirao, i u novembru i u januaru. I sve druge koji su jeftiniji od 285€ sam kontaktirao i svi su rasprodati. Možda sam glup, ali nisam bas toliko glup da ja ne mogu naći sve te povoljne komponente koje ste mi preporučili. Svi mi preporučuju jeftine karte 3080, preporučuju i Arctic, ali niko da mi kaže gde ja to konkretno mogu kupiti. Sve sam ja to pitao i niko ništa od toga nema, a oglasi stoje stari a i cene stare. Neko je spomenuo EVGA 3080 za 1.080€, a voleo bih link da mi je ostavio da vidim gde ju mogu kupiti za tu cenu. Lako je praviti konfiguraciju na osnovu neažuriranih oglasa, a kad krenete u kupovinu vidite da je sve mnogo skuplje i teže.
Kontaktirao sam i njega. Nema ni on. Inače, angazivao sam se ja, iz priloženog se može videti da sam prodavace kontaktirao još u novembru. Nego eto samo kažem da nešto nema, kada mi neko predlozi. Ljudi mi predlože nešto na osnovu starih oglasa, pa eto samo sam napisao da u realnosti ti predlozi nisu ostvarivi. A tražiću ovom liku da spusti cenu i to je to.Pa nije to jedini prodavac na kp, probaj kod ovoga pa vidi jel ima sta u ponudi:
https://www.kupujemprodajem.com/pc-hardware/svi-oglasi/912072/1
Ti si rekao da ces tvoj procesor i maticnu prodavati za 150€. Tako da te ja drzim za rec i cekam, necu pitati za najnizu cenuJel se cenkas kad odes u Tehmonaniju, Gigatron, ili KP prodavca ili ga pitas koja je cena i to platis, Rodu, Tempo ili bilo koju drugu radnju? Ili platis onoliko koliko kosta?
Ja kad nesto prodajem uvek pogledam ostale oglase i stavim malo nizu cenu od toga. Kad me neko pozove i pita koja je zadnja cena tacno mi dodje da ga oteram u tri lepe. Sto cesto i radim. Ako ti se ne svidja cena zaobidjes oglas.
Hoce hoce ali tamo 2097 godine.Ti si rekao da ces tvoj procesor i maticnu prodavati za 150€. Tako da te ja drzim za rec i cekam, necu pitati za najnizu cenu
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Ja sam ušao u Tehnomediju čisto da pogledam televizore pre par godina. Pitao sam prodavca za jedan Sony televizor da li ima nekog popusta ukoliko iskeširam ceo iznos. On me je pogledao otišao obavio telefonski razgovor, došao do mene i rekao ima 5% popusta ukoliko iskeširate ceo iznos. Tako da svuda postoji cenkanje.Jel se cenkas kad odes u Tehmonaniju, Gigatron, ili KP prodavca ili ga pitas koja je cena i to platis, Rodu, Tempo ili bilo koju drugu radnju? Ili platis onoliko koliko kosta?
Ja kad nesto prodajem uvek pogledam ostale oglase i stavim malo nizu cenu od toga. Kad me neko pozove i pita koja je zadnja cena tacno mi dodje da ga oteram u tri lepe. Sto cesto i radim. Ako ti se ne svidja cena zaobidjes oglas.
Pa eto, koristicu programe koji zahtevaju vise jezgara, tako da 5600x sa 6 jezgara ne može biti bolji od 10700k sa 8 jezgara.Nece. (Dotle sam citao, dalje me mrzelo obzirom da se vec vidi gde ide ova tema).
Mnogo je veci problem ako napises program koji ocekuje 8 jezgara a dobije 6 nego obrnuto, a 8 jezgara sigurno nece postati standard jos dugo, a ni 6 nece bar jos par godina.