• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
voodoons
Rezultat reagovanja
140

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O vama...

  • Prijatelju potrebna mi je jedna tvoja stručna pomoć ako je moguće.
    U pitanju je ZTE Roamer (VIP) koji je pogrešno flešovan i na ekranu pri startovanju se pojavi oznaka "Rethink Possible" kao oznaka telefona, preko SD hoće samo da uradi verifikaciju novog ROM-a (original) i uradi reboot i opet isto. Na kompu je moguće ući u port (Download) ali prilikom prepoznavanje vajlova odmah zakuca na armprg.img a pokušavam da mu ubacim originalne fajlove
    Dal može neka pomoć?
    Hvala unapred na odgovoru.
    Pitanje za voodoons-a,nikako ne mogu da skapiram kako da skinem JDK?
    Uzgred tvoj link za 64bit JDK ne funkcioniše,a ja skidam neke JDK 7u7,JDK 6u32,poludeo sam dobiću infarkt mozga.
    Jel može pomoć gde ja to grešim?
    Pozdrav Srđan
    I koji je to JDK koji je potreban za instalaciju?
    Pozz.. Rutovao sam galaxy spicu sa lk2_08, ali pogresnim onim od oko 5 MB.. krene da pali telefon ,ali ucita samo pocetak.. i stane nece skroz da podigne sistem.. isao sam na wipe data i dalvik-cache..i opet isto.. pomagaj sta da radim..
    brate sve sto sam skinuo onaj zadnji fw za android 2.1 i predzadnji ni jedan nema .tar file i sad neznam da li moze onaj .bin da se stavi u odina.. pomagaj na pola sam posla?
    poz. Jel u zivotu dr.copycat (lale) jel menjao br. posto je nedostuman na onaj 060. ajde ako ima neki drugi posalji mi ako nije problem. Ja sam onaj sto je doneo komp kada si ti bio kod njega pre jedno nedelju dve.
    poz druze. reci mi kako se tebi cini samsung ace viim da si pisao o njemu i da ga ima tvoja devojka pa me zanima misljenje strucnjaka hvala!
    E posto vidim da se razumes oko Samsunga gt - i5700 Treba mi tvoja pomoc. Kad prikljucim na kompjuter mobilni nece da ga ocita . probao sam sve programe i drajvera . znaci na komp sve tamo instalira a fon nista ne pokazuje.
    hahah ovo gukni me seca uvek na ono kada je Ckalja polagao osnovnu skolu :)
    guuknite guuknite vec jednom hahahah
    inace gde si mi to okacio poruku....nemoj da me prepadas tim moderatorskim vestinama i forama hahaha
    bolje se nekako osecam u inboxu :D
    Baci pogled na temu u Prenosnim uređajima kad budeš imao vremena. Dobio sam predlog za ovaj LG Optimus One P500,pa me interesuje tvoje mišljenje i da li možeš da ga nabaviš naravno ;)
    Voodoons, pozdrav..naime, hteo sam samo nesto da te pitam..otvorio sam i temu ali niko se ne javlja za sada..rekoh da mozda ti ne znas, jel mogu da flesujem samsung s5560 na neki noviji fw..na jednom sajtu sam nasao spisak firmware-a za njega, ali da ne znas mozda postupak kako uraditi sve to? Hvala ti, i izvini na dosadi...
    Hvala ti, ali eto vidiš napisao sam ,opet imam problem sa aplikacijama.Sve što instaliram neće da radi posle vađenja kartice ,a da stvar bude gora kada skinem sa neta neku aplikaciju,zipovanu neznam kako da je instaliram kad je prebacim na sd i ubacim u fon.
    Tuga šta da ti kažem a tek od prvoga mi počinje Mix net L paket pa imam 1,5 GB prenosa podataka ,sadme klepaju po ušima :)
    voodoo opet mi treba pomoc !kako da obrisem sve kontakte odjednom iz imenika na Samsug i5700?
    otvorio sam temu za problem oko imenikastvarno me ubi!poz hvala unapred
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Vrh