Fearl3ss
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.08.2015.
- Poruka
- 2.993
- Rezultat reagovanja
- 522
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Najbitnije je da uzmeš krštenu ploču, brzina rama, m2 i sve ostalo može da trpi. I da, 20e više na poneke stvarčice ume da napravi ogromnu razliku.. a kad se to skupi je 100+ eura. Jbg.Ja razumem da je ploca “djubre” ali brate mili budzet je ogranicen i ovako je knap cak se i dodaje za graficku i to dosta..
Decko ce igrati igre, ne znam nece overklokovati, nece kaciti 3 m2 diska ili sta vec donose te bolje ploce… kapiram ja ja vas i sve to, treba bolje napajanje, treba ploca, treba ram od 6000 mhz… i to 32 gb…znam ja to sve, ali krajnje je problematicno kad kazes nekom ko ne razume te stvari, e pazi sad imas 60k ali evo 50k dajemo bez graficke vec, dodaj jos malo na tih 60k… za napajanje se donekle mogu sloziti ok lc power je, ali brat bratu radice i ono posao kao i bilo koja maticna.. pa kupuju ljudi ona djubrad gotova u gigatronu pa radi godinama… nista ljudi hvala vam na smernicama , smislicu nesto sad u konsultaciji sa kolegom, sta on moze i kako moze.. hvala hos jednom
ja sam svestan da se svaki budzet uglavnom ovde preskoci, secam se dosao je lik sa 2 soma evra da kupi komp ovde mu se pravile konfe od 2100 2200 e ali ajd malo da se iskuliramo, jbg pare se ne seru. Jos jednom hvala na smernicama svima , javicu sta sam uradio pozz
Minimum minimuma za bilo koji AM5 build je B650m HDV. Razlika je 10-20e.
VRM će ti raditi i za po 20+ stepeni manje, imaju ona testiranja Asus Prime B650m plože dostižu i 100c gde HDV radi na 70C. Na nju u budućnosti možeš i 7950X.. 7800X3D.