S
stalja
Guest
Sa ili bez menjanja motora ?
Ali kakve vožnje zato - batoSa ili bez menjanja motora ?
Presao sam 135K sa starim motorom, 1.8 16v. Pre toga je doticni presao bar jos 250K. Motor nije produvao pa da je bio za generalku, nego je doslo do zamora materijala pri 200 na sat na autoputu. Otisao cetvrti leteci, pa je klipnjača prolupala. Tako prolupan, bez pritiska ulja je prešao još 150 km i vratio me kući u BG. Ujutru je upalio tako prolupan i odvezao me je do servisa gde smo konstatovali da nam treba drugi motor.Sa ili bez menjanja motora ?
:micri:Ali kakve vožnje zato - bato
Imam jedan ovakav:Volim ja Forda, ali ovog, to je vozio moj teča kada smo bili klinci, negde do 1984-te, ma idi, V6 mašina, hromirane felne, fabrički zatamnjena stakla , a tek linija!
OK, ne idu svi autom na posao@: a c a
Kako bre ne prelaze 50.000km? Ja sam za 2godine i 8 meseci prešao 42.0000km, a Feđa je sa svojim Gnojem MK2 GTi preša skoro 200.000km. Ima extrema, moja tašta ima Juga 1995, koji je prešao 51000 km.
Kao prvo, punto mi je mali, a kao drugo ne mogu da podnesem da vozim auto od 60ks koji ne ide uzbrdo.RUS kupi punta od drzave i miran si, imas nov auto. Sta ste se razvukli na 15 strana oko polovnog auta.
Ti si bas zapeo za tim lubenicarima ? Oces da teglis pomije ?Kao prvo, punto mi je mali, a kao drugo ne mogu da podnesem da vozim auto od 60ks koji ne ide uzbrdo.
Elem, suzio sam izbor na Stila karavana 1.9MJET ili 1.9JTD i Škodu Oktaviu karavan 1.9TDi. Javljam šta sam uradio i šta ću da radim.
E, ovo je glavna stvar zbog koje ne podnosim Francuze novijeg datuma, stalno im fali neki k..... senzorima i elektronikom.nije to srž automobila, automobil ima samo jedan zadatak da me preveze sa tačke A na tačku B bez problema, i kada žurim da me ne usporava.
LOLNit je italijan bio vojnik nit je fiat bio auto
Jos malo info-a ko se interesuje za plin u koja kola moze a gde ne moze ili nije preporucljivo:@Aca Fordovi benzinci su se pokazali kao prilično loše rešenje za ugradnju plina. Jel imaš komentar na to?
Nemoj da se dvoumiš, ako su oba (ili više njih... ) u istom stanju uvek idi na Škodu (za iste pare).Kao prvo, punto mi je mali, a kao drugo ne mogu da podnesem da vozim auto od 60ks koji ne ide uzbrdo.
Elem, suzio sam izbor na Stila karavana 1.9MJET ili 1.9JTD i Škodu Oktaviu karavan 1.9TDi. Javljam šta sam uradio i šta ću da radim.
Tacno za nalepnice i tacno da deluje sve previse plasticno,al nije bas tolko ko sto si ga ti napljuvoTo se lako skine,izgleda prelepo spolja,ali unutra plastikcina i odvratni cd player